Huis > H > Hoe Koppel Je Je Iphone Aan Je Macbook?

Hoe koppel je je iPhone aan je macbook?

Om synchronisatie via wifi in te stellen, sluit je het apparaat met een USB- of USB-C-kabel aan op de Mac. Vervolgens schakel je synchronisatie via wifi in en kies je de gewenste instellingen. Telkens als het apparaat via wifi verbinding maakt met de Mac, kun je het selecteren in de navigatiekolom en synchroniseren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe haal ik gesynchroniseerde foto's van mijn iPhone?

Synchroniseren van alle foto's stoppen

Klik op het apparaat om het te selecteren. Vertrouw uw apparaat als hierom wordt gevraagd. Klik op het tabblad 'Foto's' onder de gegevens van het apparaat. Deselecteer 'Synchroniseer foto's' en klik op 'Verwijder foto's'.
Men kan zich ook afvragen: hoe foto's van iphone op pc zetten zonder itunes? Koppel je iPhone aan je Mac door middel van een usb-kabel. Open de Image Capture-app en selecteer je iPhone. Selecteer alle foto's die je op je computer wilt opslaan, kies een map en klik op Import. Om alle foto's die in de camerarol van je iPhone staan te importeren moet je op Import all klikken.

Wat dit betreft, waarom kan ik niet alle foto's van mijn iphone importeren?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet alle foto's van uw iPhone kunt importeren:
De iPhone wordt mogelijk niet herkend door de computer. Controleer of de iPhone goed is aangesloten en of de laatste versie van iTunes is geïnstalleerd.
De iPhone heeft misschien te weinig opslagruimte. Als dit het geval is, moet u enkele foto's of video's van de iPhone verwijderen om ruimte te maken voor de nieuwe die u probeert te importeren.
De iPhone heeft misschien een wachtwoord. Als uw iPhone een wachtwoord heeft, moet u dit invoeren als daarom wordt gevraagd om de foto's te importeren. Kan geen fotos overzetten naar pc? Kan foto's niet overbrengen naar pc:
Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je geen foto's van je telefoon naar je computer kunt overbrengen. Controleer eerst of de kabel waarmee je je telefoon op je computer aansluit goed werkt. Controleer vervolgens of uw telefoon is ingesteld op de MTP-modus of de PTP-modus; u moet de MTP-modus gebruiken om foto's over te zetten. Als u ten slotte nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat de stuurprogramma's van uw computer niet correct zijn geïnstalleerd of dat er een probleem is met de opslag van uw telefoon.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Men kan zich ook afvragen: kan iphone niet koppelen met macbook?

Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing 'Vertrouw je deze computer?' Kan iPhone niet verbinden met Mac? Extra stappen voor Mac

Houd de Option-toets ingedrukt en kies vervolgens 'Systeeminformatie' in het Apple-menu . Selecteer 'USB' in de lijst aan de linkerkant. Als uw iPhone, iPad of iPod wordt weergegeven onder 'USB-apparaathiërarchie', installeert u de nieuwste versie van macOS of de nieuwste updates.

Dienovereenkomstig, hoe iphone draadloos verbinden met mac?

iPhone draadloos synchroniseren via Finder inschakelen

Open in het overzicht het tabblad 'Algemeen' en scrol omlaag. Vink de optie 'Toon deze [apparaat] bij verbinding met wifi' aan. Klik daarna op 'synchroniseer' en vanaf dat moment kun je draadloos je apparaat beheren.
Wat is galerij synchronisatie? Deze functie synchroniseert de foto's in de fotogalerij van de telefoon met de foto's op de computer. Dit betekent dat de foto's die op de telefoon zijn opgeslagen ook op de computer worden opgeslagen en vice versa. Het synchroniseren van de foto's maakt het gemakkelijker om foto's te delen tussen verschillende apparaten.

Dienovereenkomstig, hoe google foto's synchroniseren met pc?

Om je Google Foto's te synchroniseren met je pc, heb je een aantal opties. Allereerst kun je de Google Foto's-app voor Mac of pc downloaden. Nadat je de app hebt geopend, log je in met je Google-account en volg je de aanwijzingen op het scherm.
Alternatief kun je de Google Foto's-website bezoeken en inloggen met je Google-account. Klik vervolgens op de menuknop in de rechterbovenhoek en selecteer 'Foto's synchroniseren'.

Door Lundberg

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik foto's van mijn gsm op de computer? :: Hoe kan ik scannen met mijn Samsung?
Handige links