Huis > H > Hoe Zet Ik Foto's Van Mijn Gsm Op De Computer?

Hoe zet ik foto's van mijn gsm op de computer?

Je kan ook met een USB-kabel je smartphone en computer aan elkaar verbinden.

  1. Je smartphone geeft een melding “USB voor…”, selecteer “Bestanden overzetten”.
  2. Op je computer opent automatisch een scherm “Bestandsoverdracht”.
  3. Net als bij een USB-stick kan je nu bestanden verplaatsen van het ene apparaat naar het andere.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Vervolgens, hoe kan ik foto's van iphone op pc zetten?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.
Wat dit betreft, hoe fotos van iphone naar pc windows 10? Gebruik de Foto's-app voor Windows:
  1. Sluit de iPhone met een kabel aan op de PC.
  2. Open iTunes versie 12.5.1 of nieuwer.
  3. Open de Windows-app Foto's.
  4. Kies Importeren.
  5. Selecteer de iPhone en klik op Alles selecteren.
  6. Bevestig met Importeren.

Hoe zet je foto's van je camera op de computer?

Om foto's van uw camera op de computer te zetten, moet u de twee apparaten verbinden met een USB-kabel. Zodra de verbinding is gemaakt, wordt u meestal op uw camera gevraagd om te kiezen of u foto's wilt overbrengen of ze op de computer wilt bekijken. Als u ervoor kiest om foto's over te dragen, begint het proces en worden de foto's opgeslagen op een specifieke locatie op uw computer. Vervolgens, kan fotos niet downloaden van iphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen foto's van uw iPhone kunt downloaden. Controleer eerst of u de laatste versie van iTunes op uw computer hebt geïnstalleerd. Als u iTunes niet hebt, kunt u het gratis downloaden van de website van Apple.
Controleer vervolgens of uw iPhone via de USB-kabel op uw computer is aangesloten. Zo ja, ontgrendel dan je iPhone en start de Foto's-app. Als je de knop "Importeren" in de rechterbovenhoek van de app ziet, zou je je foto's moeten kunnen downloaden.
Als je de knop "Importeren" niet ziet, is de software van je iPhone mogelijk verouderd. Om te controleren of er een software-update is, sluit je je iPhone aan op je computer, start je iTunes en klik je op de knop "Controleren op update". Als er een update beschikbaar is, volg dan de aanwijzingen om deze te installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe selecteer je alle foto's op iPhone?

Meerdere foto's selecteren en verwijderen op iPhone of iPad

Plaats je vinger op een foto startend in een reeks die je wil selecteren, vervolgens veeg je jouw vinger over alle foto's die je wil selecteren. Meerdere rijen is mogelijk, verplaats je vinger dan gewoon omhoog of omlaag.
Trouwens, waarom worden mijn foto's niet geupload? Een foto of video wordt misschien niet geüpload als deze niet voldoet aan de vereisten: Foto's mogen niet groter zijn dan 75 MB of 100 megapixel. Video's mogen niet groter zijn dan 10 GB.

Dienovereenkomstig, kan geen foto's importeren met windows 10?

Als u problemen ondervindt bij het importeren, probeert u de map Afbeeldingen te herstellen naar de standaardinstellingen. Zoek hiervoor het Afbeeldingen directory, klik er met de rechtermuisknop op en kies Eigendommen uit het menu. Schakel vervolgens over naar de Plaats tabblad en klik op het Herstel standaard knop. Je kunt ook vragen kan telefoon niet verbinden met pc? Beste,

U kunt ook vragen of een telefoon niet met een pc kan verbinden. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Misschien is de telefoon niet goed geconfigureerd of misschien is er iets mis met de hardware (bijvoorbeeld een kapotte kabel of een defecte USB-poort). Het is ook mogelijk dat de telefoon niet compatibel is met de pc. In sommige gevallen kan een telefoon alleen met een bepaalde pc verbinden (bijvoorbeeld als de pc een speciale driver nodig heeft).

Hoe bestanden overzetten van Samsung naar pc?

1. Connect your Samsung phone to your PC using a USB cable.
2. On your phone, select the files you want to transfer to your PC.
3. Tap Share.
4. Tap Bluetooth.
5. Tap the PC you want to send the files to.
6. Tap Done.

Door Serafine Vallandingham

Vergelijkbare artikelen

Hoe foto's downloaden van Google foto's? :: Hoe koppel je je iPhone aan je macbook?
Handige links