Huis > H > Hoe Zet Je Fotos Van Je Iphone Op Je Laptop?

Hoe zet je fotos van je iPhone op je laptop?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe koppel je je iPhone aan je macbook?

Om synchronisatie via wifi in te stellen, sluit je het apparaat met een USB- of USB-C-kabel aan op de Mac. Vervolgens schakel je synchronisatie via wifi in en kies je de gewenste instellingen. Telkens als het apparaat via wifi verbinding maakt met de Mac, kun je het selecteren in de navigatiekolom en synchroniseren. Dus, hoe foto's van iphone op pc zetten zonder itunes? Koppel je iPhone aan je Mac door middel van een usb-kabel. Open de Image Capture-app en selecteer je iPhone. Selecteer alle foto's die je op je computer wilt opslaan, kies een map en klik op Import. Om alle foto's die in de camerarol van je iPhone staan te importeren moet je op Import all klikken.

Waarom kan ik niet alle foto's van mijn iPhone importeren?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen foto's van uw iPhone kunt importeren:
1. Uw iPhone is niet aangesloten op uw computer. Controleer of uw iPhone goed is aangesloten op de USB-poort van uw computer.
2. Uw iPhone wordt niet herkend door uw computer. Dit kan gebeuren als u een niet-ondersteunde kabel gebruikt of als de USB-poort van uw computer niet goed werkt. Probeer een andere USB-poort of kabel te gebruiken.
3. Je hebt niet de laatste versie van iTunes. Controleer of u de laatste versie van iTunes op uw computer gebruikt.
4. Je hebt iCloud Photo Library ingeschakeld op je iPhone. iCloud Photo Library slaat al je foto's en video's op in iCloud, dus je moet ze downloaden van iCloud voordat je ze kunt importeren op je computer. Om dit te doen, opent u de app Foto's op uw iPhone, tikt u op het tabblad Albums en vervolgens op het pictogram Downloaden naast het album dat u wilt downloaden.
5. U hebt Live Foto ingeschakeld in de Camera-app. Live Foto's kunnen niet naar uw computer worden geïmporteerd, dus u moet Live Foto in de Camera-app uitschakelen voordat u uw foto's kunt importeren. Open hiervoor de Camera-app, tik op het pictogram Instellingen, tik vervolgens op Live Photo en tik op de schakelaar om deze uit te schakelen. Kan geen foto's importeren van iPhone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen foto's van uw iPhone kunt importeren:
De USB-kabel die u gebruikt om uw iPhone op uw computer aan te sluiten kan beschadigd of kapot zijn. Probeer een andere kabel te gebruiken om te zien of dat het probleem oplost.
Het is ook mogelijk dat er een probleem is met de poort die u gebruikt om uw iPhone op uw computer aan te sluiten. Probeer een andere poort, of zelfs een andere computer, om te zien of dat een verschil maakt.
Het is mogelijk dat uw iPhone niet door uw computer wordt herkend als een apparaat waaruit geïmporteerd kan worden. Dit kan verschillende oorzaken hebben, waaronder een probleem met de software die uw computer gebruikt om apparaten te beheren. Probeer uw computer opnieuw op te starten en kijk of dat een verschil maakt.
Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u misschien de software op uw iPhone bijwerken. Sluit hiervoor je iPhone aan op een stroombron, ga dan naar de Instellingen-app en selecteer de optie "Software-update".

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Je kunt ook vragen hoe zet ik mijn foto's op mijn laptop?

Foto's op de computer zetten met Windows Verkenner

  1. Geheugenkaartje verbinden aan de computer.
  2. Klik op het venster dat verschijnt.
  3. Map en bestanden weergeven in Verkenner.
  4. Foto's selecteren.
  5. Geselecteerde foto's kopieëren.
  6. Naar de nieuwe opslaglocatie.
  7. Nieuwe map aanmaken.
  8. Foto's plakken in de nieuwe map.
Hoe zet je foto's van je camera op de computer? Foto's en video's importeren vanuit een digitale camera
  1. Sluit de camera op uw computer aan met behulp van de USB-kabel van de camera.
  2. Schakel de camera in.
  3. Klik in het dialoogvenster Automatisch afspelen dat wordt weergegeven op Foto's en video's importeren met behulp van Windows.

Hoe synchroniseer ik mijn iPhone foto's?

iPhone, iPad of iPod touch

Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Zorg dat 'Upload naar mijn fotostream' is ingeschakeld. Als u deze optie niet ziet, schakelt u iCloud-foto's in om uw foto's en video's in iCloud te bewaren. Stop de Camera-app op het apparaat waarmee de gezochte foto is gemaakt.
Men kan zich ook afvragen: kan iphone niet koppelen met macbook? Ja, dat kan. Er zijn een aantal opties om uw iPhone te koppelen aan uw Macbook:
- Via de USB-kabel die bij uw iPhone is geleverd
- Via Bluetooth
- Via Wi-Fi
Eenmaal gekoppeld, kunt u verschillende taken uitvoeren, zoals het synchroniseren van uw contacten, afspraken, e-mails en bestanden.

Dus, kan iphone niet verbinden met mac?

Er zijn verschillende redenen waarom een iPhone niet met een Mac kan verbinden. Soms is het probleem simpel op te lossen, maar soms is er meer technische kennis vereist.
Een van de eerste dingen die je kunt proberen, is het controleren van de aansluitingen. Zorg ervoor dat de USB-kabel goed is aangesloten op beide apparaten, en controleer of de kabel beschadigd is. Als de kabel beschadigd is, kan het zijn dat er een nieuwe nodig is.
Ook kun je de instellingen van je iPhone en Mac controleren. Op je iPhone moet je naar de pagina 'Bluetooth' gaan en ervoor zorgen dat de optie is ingeschakeld. Op je Mac moet je naar de 'Systeemvoorkeuren' gaan en naar de 'Bluetooth' optie gaan. Zorg ervoor dat de 'Bluetooth'-schakelaar is ingeschakeld en dat er geen andere apparaat is gekoppeld aan je Mac.
Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd en het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je iPhone of Mac niet de juiste software heeft. Controleer de website van Apple voor de laatste updates en installeer deze op je apparaten.

Door Florencia

Vergelijkbare artikelen

Hoe iPhone draadloos verbinden met Mac? :: Hoe kan ik een nieuwe map aanmaken?
Handige links