Huis > H > Hoe Iphone Draadloos Verbinden Met Mac?

Hoe iPhone draadloos verbinden met Mac?

iPhone draadloos synchroniseren via Finder inschakelen

Open in het overzicht het tabblad 'Algemeen' en scrol omlaag. Vink de optie 'Toon deze [apparaat] bij verbinding met wifi' aan. Klik daarna op 'synchroniseer' en vanaf dat moment kun je draadloos je apparaat beheren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, hoe fotos van iphone naar pc windows 10?

Gebruik de Foto's-app voor Windows:

  1. Sluit de iPhone met een kabel aan op de PC.
  2. Open iTunes versie 12.5.1 of nieuwer.
  3. Open de Windows-app Foto's.
  4. Kies Importeren.
  5. Selecteer de iPhone en klik op Alles selecteren.
  6. Bevestig met Importeren.
Trouwens, hoe zet ik foto's van icloud op mijn pc? Als u de bewerkte versie op de pc wilt bewaren, kunt u de foto's en video's afzonderlijk downloaden vanaf iCloud.com of deze per jaar downloaden.
  1. Klik in het Windows-systeemvak van de pc op het iCloud-symbool.
  2. Klik op 'Foto's downloaden'.
  3. Kies de foto's en video's die u wilt downloaden en klik op 'Downloaden'.

Hoe kan ik foto's in de cloud bekijken?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's in de cloud kunt bekijken. Eén manier is het gebruik van een fotoweergavedienst in de cloud, zoals Google Photos of iCloud Photo Library. Met deze diensten kunt u uw foto's online bekijken en ordenen, en ze bieden meestal ook verschillende bewerkingstools.
Een andere manier om foto's in de cloud te bekijken is het gebruik van een cloudopslagdienst, zoals Dropbox of Google Drive. Met deze diensten kunt u uw foto's uploaden naar de cloud en ze vervolgens openen vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Deze diensten bieden meestal een eenvoudige fotoviewer, maar het kan zijn dat u een fotoviewer of -bewerker van derden moet gebruiken om toegang te krijgen tot alle functies. Kan geen fotos overzetten naar pc? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u geen foto's naar uw pc kunt overbrengen. De meest voorkomende reden is dat de USB-kabel niet goed is aangesloten, of dat de poort niet goed werkt. Een andere reden kan zijn dat de foto's zijn opgeslagen in een formaat dat niet compatibel is met uw pc.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Waarom worden mijn foto's niet geupload?

Een foto of video wordt misschien niet geüpload als deze niet voldoet aan de vereisten: Foto's mogen niet groter zijn dan 75 MB of 100 megapixel. Video's mogen niet groter zijn dan 10 GB. Trouwens, waarom niet alle foto's in icloud? Controleren of iCloud-foto's is ingeschakeld

In iCloud-foto's worden alle foto's en video's van iCloud veilig bewaard, zodat ze op al uw apparaten beschikbaar zijn. Controleer uw instellingen via deze stappen als u een foto met uw iPhone hebt genomen, maar deze niet op uw andere apparaten ziet.

Waar slaat iPhone foto's op?

Uw foto's en video's worden in de originele, volledige resolutie bewaard op uw apparaat. Dit betekent dat ze veel ruimte in beslag nemen op uw iPhone, iPad en iPod touch. Met iCloud-foto's kunt u meer ruimte beschikbaar maken op uw apparaat en zo toegang hebben tot uw hele collectie, waar u ook bent. Dienovereenkomstig, hoe zet ik mijn foto's in een map? Om je foto's in een map te stoppen, ga je naar de plek waar je je foto's opslaat. Als je foto's op je bureaublad staan, ga je naar je bureaublad. Klik met je rechtermuisknop op een lege plek op het bureaublad en kies "Nieuwe map" uit het drop-downmenu. Geef de nieuwe map een naam. Klik vervolgens met je rechtermuisknop op de map die je acher hebt gemaakt en kies "Openen" uit het drop-downmenu. Er zou nu een nieuw venster moeten openen met de inhoud van de map. Sleep de foto's die je in de map wilt stoppen naar dit nieuwe venster.

Hoe fotos bekijken op pc?

Om foto's op je pc te bekijken, volg je de volgende stappen:
1. Ga naar de map met de foto's die je wilt bekijken. Dit kan een map op je computer zijn, maar ook een map op een externe harde schijf of een map die je hebt gedownload van het internet.
2. Klik met de rechtermuisknop op de map met foto's en selecteer 'Openen met' en vervolgens 'Fotoviewer'.
3. Alle foto's in de map zullen nu in de fotoviewer verschijnen. Je kunt een foto selecteren door erop te klikken.
4. Gebruik de pijltjestoetsen op je toetsenbord om door de foto's te bladeren. Je kunt ook de knoppen onderin het scherm gebruiken om naar een andere foto te gaan.

Door Richella

Vergelijkbare artikelen

Hoe scan ik mijn ID kaart? :: Hoe zet je fotos van je iPhone op je laptop?
Handige links