Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Posts Delen Op Mijn Verhaal?

Waarom kan ik geen posts delen op mijn Verhaal?

Je kan geen posts delen van iemand met een privé account of die de optie heeft uitgezet in de instellingen. Staan je instellingen juist staan om posts te delen? Deze kan je vinden bij 'instellingen' > 'Privacy' > 'verhaal'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe deel je een Instagram post van iemand anders?

Volg deze stappen om het verhaal te delen:

  1. Tik onder de foto of video in het overzicht op.
  2. Klik op Bericht toevoegen aan je verhaal.
  3. Tik op Verzenden naar.
  4. Klik op Delen naast Je verhaal en vervolgens op Klaar.
Bovendien, wat is de nieuwste versie van instagram? Op dit moment is 208.0 de laatste versie van Instagram. Zoals bij de meeste Instagram updates, bevat deze allerlei bugfixes en prestatieverbeteringen. Fijn, want hierdoor wordt de app veel sneller en een stuk fijner in gebruik.

Bovendien, waarom heb ik de nieuwe instagram update niet?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je de meest recente Instagram-update niet hebt ontvangen. Een reden zou kunnen zijn dat je apparaat niet compatibel is met de nieuwe update. Een andere reden kan zijn dat je automatische updates hebt uitgeschakeld en de app handmatig moet bijwerken. Tot slot is het mogelijk dat de update nog niet is uitgerold naar jouw regio. Hoe krijg ik de nieuwste versie van Instagram? Als u een iOS-apparaat gebruikt, kunt u uw Instagram-app bijwerken door naar de App Store te gaan. Tik op het tabblad Updates en vervolgens op de knop Bijwerken naast Instagram.
Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u uw Instagram-app bijwerken door naar de Google Play Store te gaan. Tik op het menupictogram en vervolgens op Mijn apps & games. Zoek onder 'Updates' naar Instagram en tik op Bijwerken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat gebeurt er als je geblokkeerd wordt op Instagram?

Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op Instagram?

  1. Je volgt elkaar niet meer.
  2. Je kan elkaars inhoud niet meer zien.
  3. Opmerkingen en vind-ik-leuks verdwijnen voorgoed.
  4. Je kan elkaar geen chatberichten meer sturen.
  5. Vermelden en taggen kan niet meer.
Waarom word je geblokkeerd op Instagram? Hoe kun je voorkomen dat je geblokkeerd wordt op Instagram? Het algoritme van Instagram probeert robots die automatisch foto's liken en accounts automatisch volgen op te sporen. Like jij dus (handmatig) meer dan 150 foto's per uur dan wordt je tijdelijk geblokkeerd in het liken van foto's.

Vervolgens, hoe reset je je instagram-account?

Hoe u uw Explore-feed op Instagram kunt wijzigen of resetten

  1. Open de Instagram-app op je smartphone.
  2. Tik op je profiel in de rechterbenedenhoek van de app.
  3. Tik op de drie verticale lijnen bovenaan rechterhoek van de app en tik op instellingen.
  4. Tik op de optie Beveiliging> Wis zoekgeschiedenis.
Dienovereenkomstig, wat is verwijderen uit profielraster instagram? Wanneer je een profiel van iemand anders bekijkt op Instagram, kun je onderaan het scherm een optie zien om dit profiel te verwijderen. Dit is een manier om te voorkomen dat bepaalde profielen je blijven volgen of je tijdlijn vervuilen met ongewenste content. Als je een profiel van iemand wilt verwijderen, tik je gewoon op de optie 'Verwijder uit grid' onderaan het scherm.

Waar zijn mijn oude Instagram fotos?

Waar zijn mijn oude Instagramfoto's?
Als je oude Instagramfoto's wilt terugzien, ga dan naar de app en tik op het profielsymbool in de rechterbovenhoek. Vervolgens tik je op 'Foto's' en selecteer je 'Archieven'. Alle foto's die je eerder hebt gearchiveerd, worden hier weergegeven.

Door Briny Monckton

Vergelijkbare artikelen

Is er een storing bij Netflix? :: Waarom heeft Instagram storing?
Handige links