Huis > W > Waar Is Mijn Sms Berichten?

Waar is mijn sms berichten?

De data van SMS-berichten staat in een lokale database op je Android telefoon opgeslagen. Als deze eenmaal is aangepast, is de data weg. En als het geheugen te vol staat met SMS'jes worden de oudste berichten overschreven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar vind ik sms berichten op iPhone?

Sms-berichten versturen en ontvangen op de iPhone

  • Tik op. boven in het scherm om een nieuw bericht te starten of tik op een bestaand bericht.
  • Voer het telefoonnummer, de naam of de Apple ID van iedere ontvanger in. Je kunt ook op.
  • Tik op het tekstveld, typ je bericht en tik vervolgens op. om je bericht te versturen.
Waarom iMessage ipv sms? Het is mogelijk om gratis tekstberichten, foto's en video's naar elkaar te sturen. De app Berichten gebruikt hiervoor het zogenoemde iMessage. Maar alleen wanneer de ontvanger ook een Apple-product heeft en de verzender verbonden is met internet. U verstuurt een bericht via sms wanneer dit niet het geval is.

Hoe kun je zien of iemand je iMessage heeft gelezen?

U kunt zien of iemand uw iMessage heeft gelezen door te kijken naar het "Gelezen" ontvangstbewijs onder het bericht. Als de persoon uw bericht heeft gelezen, staat er naast de tijdstempel "Gelezen". Als de persoon uw bericht niet heeft gelezen, staat er naast de tijdstempel "Afgeleverd". Hoe zet je iMessage uit? Er zijn twee manieren om iMessage uit te schakelen. De ene manier is om naar de app Instellingen te gaan, op Berichten te tikken en de iMessage-schakelaar in de uit-stand te zetten. De andere manier is om naar de app Instellingen te gaan, tik op Algemeen, tik op Reset en tik op Netwerkinstellingen resetten. Hierdoor wordt iMessage ook uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kunnen er 2 personen op 1 DigiD app?

Werkt de DigiD app met meerdere gebruikers? Nee, DigiD is persoonsgebonden dus je kunt maar één DigiD-app op je smartphone zetten. Dienovereenkomstig, hoe inloggen bij mijnoverheid? Op de website van MijnOverheid kunt u inloggen met uw DigiD. Kies daar of u wilt inloggen via de DigiD app of met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt MijnOverheid alleen gebruiken nadat u uw persoonlijke voorkeuren heeft ingesteld. Dit heet activeren.

Hoe zet ik de Berichtenbox uit?

Kan ik de Berichtenbox opzeggen

U kunt de Berichtenbox niet opzeggen. Elke Nederlander van 14 jaar of ouder krijgt een account bij MijnOverheid. Het account kan niet worden opgezegd. Wel kunt u vinkjes weghalen bij de deelnemende organisaties zodat u van hen geen berichten meer zult ontvangen.
Vervolgens, hoe berichtenbox activeren? Om een ​​berichtvenster te activeren, moet je eerst een bericht maken met de volgende code:
var message = "Uw bericht";
Vervolgens kunt u het berichtvenster activeren met de code:
alert(message);

Men kan zich ook afvragen: hoe gebruik ik de berichtenbox?

Een andere vraag die je kan stellen is: hoe gebruik ik het berichtvenster? Het berichtvenster is een tool die je kan gebruiken om een bericht te typen en te verzenden naar een andere gebruiker of chatgroep. Om het berichtvenster te openen, moet je eerst een chatvenster openen. In het chatvenster, klik je op het icoon met een envelope die in de rechterbovenhoek van het scherm staat. Dit zal het berichtvenster openen. In het berichtvenster, typ je je bericht in het tekstvak en druk je op de knop 'Verzenden' om het bericht te verzenden.

Door Moreta Thomspon

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn apps beveiligen? :: Waar vind ik mijn berichten app?
Handige links