Huis > W > Welke Refurbished Iphone Kopen In 2021?

Welke refurbished iPhone kopen in 2021?

Beste keuze voor een laag budget: Refurbished iPhone 8

Dat kan door een nagekeken tweedehandsje te kopen. We kiezen hier voor de iPhone 8, omdat deze nog niet te oud is en dus nog wel even mee kan qua prestaties en iOS-updates van Apple. En dat voor een prijs van minder dan 250 euro.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Waar kun je het beste een refurbished iPhone kopen?

Refurbished iPhone aanbieders

  • Refurbished.nl 🏅
  • iUsed.nl 🏅
  • Leapp.nl 🏅
  • Swoop 🏅
  • Coolblue.
  • Partly.
  • Smart2have.
  • Rebuy.
Wat is de nieuwste iPhone op dit moment? De nieuwste Apple telefoons zijn de iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Deze toestellen zijn in september 2021 gelanceerd en zijn de paradepaardjes van Apple.

Waar moet je opletten bij het kopen van een tweedehands telefoon?

De belangrijkste dingen waar je op moet letten bij het kopen van een gebruikte telefoon zijn:
De staat van de telefoon. Zorg ervoor dat er geen barsten of krassen op het scherm zitten en dat alle knoppen en poorten intact zijn en werken.
De levensduur van de batterij. Test indien mogelijk de levensduur van de batterij voordat u de telefoon koopt.
-De opslagcapaciteit. Controleer hoeveel opslagruimte de telefoon heeft en of hij een microSD-kaartslot heeft voor uitbreidbare opslag.
De provider. Zorg ervoor dat de telefoon compatibel is met uw provider, of dat hij ontgrendeld is als u van plan bent een andere provider te gebruiken.
De prijs. Zorg ervoor dat je een goede deal krijgt voor de telefoon. Vergelijk de prijzen van verschillende verkopers en let op eventuele kortingen of promoties. Waar moet ik opletten bij het kopen van een tweedehands telefoon? Er zijn een paar dingen waar je op moet letten als je een gebruikte telefoon koopt:
De staat van de telefoon. Is hij in goede staat of heeft hij zichtbare schade?
De provider. Zorg ervoor dat de telefoon compatibel is met uw provider.
De opslagcapaciteit. Hoeveel opslagruimte heeft de telefoon?
-Het besturingssysteem. Welk besturingssysteem heeft de telefoon?
-De prijs. Zorg ervoor dat je een goede deal krijgt voor de telefoon.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, is het slim om een refurbished telefoon te kopen?

Het maximum voor nieuwe Android-updates ligt vaak op twee jaar, voor beveiligingsupdates is dit vaak wat langer. Een voordeel van Samsung is dan weer dat vervangende onderdelen veel makkelijker zijn te krijgen, waardoor een refurbished Android-telefoon vaak iets goedkoper is. Welke iPhone kopen in 2021? De iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max zijn dé toptoestellen van dit moment. Ze hebben beide een ProMotion-scherm en een fantastische drievoudige camera. Alleen het formaat verschilt – voorheen had de Max een betere camera dan het 'gewone' Pro-model, maar dat is nu gelijkgetrokken.

Wat dit betreft, welke refurbished iphone kopen in 2022?

Conclusie. De iPhone X is zéker nog het overwegen waard in 2022. Het toestel is snel en beschikt daarnaast over alle functionaliteiten die hedendaagse smartphones moeten hebben. Waar kan ik het beste een refurbished telefoon kopen? De beste plek om een opgeknapt telefoon te kopen is bij een erkende reseller of op een officiële website van een telefoonfabrikant. Zo weet je zeker dat je een goede kwaliteit telefoon koopt.

Is een refurbished iPhone betrouwbaar?

Een opgeknapte iPhone is net zo betrouwbaar als een nieuwe iPhone. Het enige verschil is dat een opgeknapte iPhone een gebruikt toestel is dat is opgeknapt door de fabrikant, terwijl een nieuwe iPhone een nieuw toestel is dat direct van de fabrikant komt.

Door Amice

Vergelijkbare artikelen

Is de site refurbished betrouwbaar? :: Wat krijg je bij de iPhone 13?
Handige links