Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Gedownloade Bestanden Op Iphone?

Waar vind ik mijn gedownloade bestanden op iPhone?

iOSdownloads

Waar staan de downloads op je iPhone of iPad?

  1. Open de app Bestanden.
  2. Tik op 'Blader'.
  3. Tik op 'iCloud Drive' en op 'Downloads' – dat is de app met de pijl naar beneden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waar worden Downloads van Netflix opgeslagen?

Je kunt gedownloade series en films opslaan op een geïnstalleerde SD-kaart op je Android- of Amazon Fire-apparaat. Open de Netflix-app en tik op Meer of je profielpictogram . Selecteer App-instellingen. Selecteer Downloadlocatie onder Downloads. En nog een vraag, waar vind je bestanden op iphone? Uw bestanden zoeken in de Bestanden-app

  1. Op een iPhone, iPad of iPod touch opent u de Bestanden-app. Ziet u het blauwe symbool van de Bestanden-app niet op uw beginscherm? Veeg dan omlaag en zoek vervolgens naar de Bestanden-app.
  2. Blader of zoek naar het gewenste bestand in de Bestanden-app.

En nog een vraag, kan pdf niet vinden?

Er zijn een paar verschillende manieren om een pdf-document te vinden als u de titel of de auteur kent. Eén manier is om het document te zoeken in een zoekmachine zoals Google. Een andere manier is te zoeken naar het document op een pdf-zoekmachine zoals PDF Search Engine. Ten slotte kunt u proberen het document te zoeken op een specifieke website, zoals een overheidswebsite of een website van een universiteit. Waar vind ik PDF-bestanden op Samsung? Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u kunt zoeken naar PDF-bestanden op uw Samsung-apparaat. Een plek om te controleren is de app "Mijn bestanden", die te vinden is in de app-lade. Met deze app hebt u toegang tot bestanden die op uw apparaat zijn opgeslagen, waaronder PDF-bestanden. Een andere plek om te kijken is in de map "Downloads", die zich meestal in het interne geheugen van het toestel bevindt. PDF-bestanden die zijn gedownload van internet of e-mail worden hier opgeslagen.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom slaat PDF op als Chrome?

Klik onder Privacy en beveiliging op Instellingen voor content. Ga naar pdf-documenten. Zet de schakelaar op Aan bij Download pdf-bestanden in plaats van ze automatisch te openen in Chrome. En nog een vraag, waar worden bestanden automatisch opgeslagen? Automatisch opslaan is ingeschakeld wanneer u aan een bestand werkt dat is opgeslagen in OneDrive, OneDrive voor Bedrijven of SharePoint Online. Als het bestand op een andere locatie is opgeslagen (of als het nog niet is opgeslagen), is Automatisch opslaan uitgeschakeld.

Waar bestanden opslaan?

Het bestand wordt opgeslagen in de map Downloads. Hoe je deze map opent, staat verderop onder 'Gedownloade bestanden vinden'. Je kunt het bestand ook opslaan in Google Drive. Tik op de Google Drive-knop om het bestand daar op te slaan. Waar worden bestanden opgeslagen als je ze opslaat in de cloud? Wanneer je een bestand opslaat in de cloud, wordt het opgeslagen in een datacenter. Dit kan een datacenter van de aanbieder van de cloudopslagdienst zijn, maar het kan ook een datacenter van een derde partij zijn. Het is belangrijk om te weten dat je bestanden niet fysiek opgeslagen worden op je eigen computer of op een externe harde schijf die je aan de cloudopslagdienst hebt gekoppeld.

Mensen vragen ook: waar zijn mijn foto's opgeslagen samsung?

De afbeeldingen die u maakt met uw Samsung-camera worden opgeslagen in de map 'DCIM' (Digital Camera Images) op uw apparaat. Als u verbinding maakt met een computer met de USB-kabel, kunt u deze map vinden onder de externe opslag.

Door Rodmur Pompey

Vergelijkbare artikelen

Kun je films downloaden van Netflix op je laptop? :: Waar blijven gedownloade bestanden Android?
Handige links