Julian Riedlbauer slaat nieuwe weg in bij CFP

Aan het einde van het jaar zal Julian Riedlbauer Electronic Partner verlaten. Vanaf maart 2008 leidt hij de activiteiten van het adviesbureau Corporate Finance Partners CFP, dat zich richt op fusies en overnames (M&A).

Julian Riedlbauer heroriënteert zich rond de jaarwisseling en is op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging in de advieswereld. Sinds de herfst van 2003 is Riedlbauer algemeen directeur bij Comteam, het systeemhuisnetwerk van Electronic Partner. In deze functie was hij verantwoordelijk voor merk- en serviceontwikkeling.

Vanaf de zomer van 2006 concentreerde de nu 33-jarige zich op de verkoop van het gespecialiseerde handelsmerk “EP: in Germany”. Naast de optimalisering van de ledenondersteuning en -communicatie omvatte deze taak ook het project “First Class”, een kwaliteitskeurmerk voor bijzonder hoogwaardige EP-merkdealers.

“Nu ik mijn projecten voor Electronic Partner met succes heb afgerond, is het weer tijd om me intensiever op de internetsector te richten”, aldus Riedlbauer over zijn overstap. Zo treedt hij in maart 2008 als Managing Director in dienst bij het fusie- en overnameadviesbureau Corporate Finance Partners CFP, waarmee hij in het verleden al veelvuldig zaken heeft gedaan.

Karl Trautmann neemt de verantwoordelijkheid voor de verkoop van de EP-vestigingen op zich.