TomTom Work toont nieuwe ontwikkelingen in fleet management en helpt bij verkoop

De focus van de TomTom Work Partner Conference ligt dit jaar op het connected navigatiesysteem TomTom Webfleet. Passend bij de business area staan ook een kartrace en een chauffeursdiner op het programma.

TomTom Work, de business area van TomTom die zich richt op bedrijfsvoertuigen, organiseert op 7 en 8 juni 2010 in Düsseldorf de partnerconferentie “TomTom Work in Motion”. Op het evenement zullen distributie- en verkooppartners inzicht krijgen in de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van fleetmanagement. Bovendien zal TomTom Work talrijke verkoopondersteunende maatregelen presenteren en uitleggen hoe zowel gespecialiseerde dealers als systeemhuizen nog efficiënter van telematica-oplossingen kunnen profiteren.

Het zwaartepunt van het evenement, dat talrijke workshops biedt, ligt bij het Connected Navigation-systeem TomTom Webfleet. Met Connected Navigation kunnen voertuigen en bestuurders beter worden gecontroleerd en beheerd. Medewerkers in het veld en op het hoofdkantoor worden voorzien van eenvoudige tweerichtingscommunicatie en professionele navigatie.

“Elk jaar grijpen onze partners de kans om zich tijdens het evenement ‘TomTom Work in Motion’ op de hoogte te stellen van de hoogtepunten uit de telematicasector voor bedrijfsvoertuigen”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director bij TomTom Work. “In Düsseldorf zal ons gehele Centraal-Europese verkoop- en marketingteam beschikbaar zijn voor vragen, suggesties en de uitwisseling van informatie.”

Naast de informatie-evenementen kunnen de deelnemers zich ook verheugen op een kartrace en een aansluitend chauffeursdiner in een bijzondere ambiance.

De partnerconferentie begint op 7 juni om 14.00 uur en eindigt op 8 juni om 16.00 uur. Bestaande en geïnteresseerde potentiële verkooppartners kunnen zich inschrijven door te bellen naar 0341/2449530 of per e-mail.