WLAN-toegang – “onzichtbaar” en schadebestendig

Aruba heeft haar nieuwe WLAN access point voor de 802.11 a/b/g band bijzonder robuust ontworpen, waardoor het apparaat bijzonder geschikt is voor gebruik in openbaar toegankelijke ruimten. Door het onopvallende ontwerp past het dual-radio AP ook naadloos in vele omgevingen.

Aruba Networks, een wereldwijde leverancier van draadloze LAN’s (WLAN’s) en veilige mobiliteitsoplossingen, introduceert haar nieuwe “onzichtbare” AP-65WB access point. Het strak vormgegeven, vernietigingsbestendige indoor access point kan in de muur worden ingebouwd en is bijzonder geschikt voor gebruik in de gezondheidszorg, het onderwijs en zakelijke toepassingsomgevingen.

De AP-65WB is ook geschikt op plaatsen waar een esthetisch design belangrijk is, zoals hotelkamers, vergaderzalen, slaapkamers of zelfs openbare voorzieningen.

De antennes van de radiomodule zijn in het apparaat geïntegreerd, wat bijdraagt aan het onopvallende uiterlijk ervan. Het kleine AP, dat slechts 200 gram weegt, werkt in 802.11-a/b/g dual-radiomodus, ondersteunt Aruba’s ARM-technologie (Adaptive Radio Management) en kan worden gebruikt als toegangspunt, draadloze inbraakdetectiesensor, mesh-punt of toegangspunt op afstand door de juiste software te downloaden.