Hoe gebruikers en resellers kunnen profiteren van HCI-oplossingen

Sponsored

Als onderdeel van APEX Custom Solutions kunnen bedrijven IT-infrastructuuroplossingen, zoals HCI-systemen, bestellen bij partners van Dell Technologies op basis van een factureringsmodel op basis van gebruik. Dit betekent lagere kapitaaluitgaven (CAPEX).

Gebruiksgebaseerde modellen beschikbaar met Dell APEX

Channelpartners van Dell Technologies kunnen op hun beurt hun eigen diensten met toegevoegde waarde aanbieden op basis van APEX-diensten, bijvoorbeeld op gebieden als gegevensmigratie, applicatiespecifieke workloads en de implementatie van hybride cloudomgevingen. Dienstverleners hebben ook de mogelijkheid om de exploitatie van de IT- en HCI-platforms van een klant over te nemen als onderdeel van een beheerde dienst. Dit kan het volledige levenscyclusbeheer (LCM) van de VxRail- en PowerFlex-systemen omvatten. Deze aanpak ontlast de IT-specialisten van de gebruiker en maakt ze vrij voor belangrijkere taken, zoals de digitalisering van processen en aanbod of de implementatie van technologieën zoals kunstmatige intelligentie en machine learning.

IT AWARDS 2021 – wie is de beste HCI-leverancier?

Toegang tot een complete technologie-stack

Over AI en machine learning gesproken: Dell Technologies werkt samen met toonaangevende leveranciers op beide gebieden, bijvoorbeeld NVIDIA. Het Dell EMC VxRail HCI-platform is bijvoorbeeld gecertificeerd voor de AI Enterprise-softwaresuite van NVIDIA. Hierdoor krijgen klanten toegang tot een AI-infrastructuur waarmee ze de ontwikkeling en inzet van AI-gebaseerde toepassingen kunnen aansturen. Dit biedt partners van Dell Technologies de mogelijkheid om hun klanten een HCI-platform te bieden dat is geoptimaliseerd voor AI en hen te helpen ervaring op te doen met deze toekomstige technologie.

Aanvullende diensten van Dell Technologies-partners

Deze aanpak is voordelig voor IT-dienstverleners en verkooppartners. Dit is vooral het geval wanneer zij de oplossingen aanvullen met consulting en managed services. Met behulp van het lifecycle management van de HCI-oplossingen van Dell Technologies kunnen zij hun klanten bijvoorbeeld een schaalbare, krachtige en vooral stabiele infrastructuur bieden voor workloads van de nieuwe generatie. Dankzij LCM behoren problemen veroorzaakt door verouderde systeemsoftware en firmware tot het verleden. Hierdoor is het ook niet meer nodig om partners te testen voordat software- en firmware-upgrades worden uitgevoerd.

Een voordeel voor gebruikers van de HCI-oplossing VxRail en het infrastructuurplatform PowerFlex van Dell Technologies en EMC is dat ze kunnen terugvallen op een centraal aanspreekpunt: op partners van Dell Technologies en experts van de fabrikant.

Meer innovatie en flexibiliteit met hypergeconvergeerde infrastructuur

Profiteer van de reikwijdte van Dell EMC’s HCI-portfolio. Transformeer activiteiten met gebruiksklare, geïntegreerde systemen voor snelle IT-resultaten, of blijf vertrouwen op bestaande bedrijfsmodellen en profiteer van HCI en flexibele, gevalideerde HCI-bouwstenen.

Meer over hypergeconvergeerde infrastructuren

Flexibel datacenter met uitbreidingsmogelijkheden

Partners van Dell Technologies kunnen hun klanten zo een verscheidenheid aan krachtige en op elkaar afgestemde systemen, componenten en diensten bieden. Daartoe behoren bijvoorbeeld de uitvoering en het beheer van oplossingen voor back-up en noodherstel. Op deze manier hebben partners de mogelijkheid om hun klanten duurzaam te ondersteunen bij het verminderen van de inspanningen die gepaard gaan met de exploitatie van een IT-omgeving op basis van hyperconvergente infrastructuuroplossingen. Om ervoor te zorgen dat deze consulting en services altijd op een constant hoog niveau worden geleverd, voert Dell Technologies regelmatig certificeringen en audits uit bij zijn partners.

Beste cijfers van gebruikers

(ID:47760476)