Zakelijke partners LG profiteren van NAS-partnerportaal

In de toekomst krijgen de gespecialiseerde resellerpartners van LG meer ondersteuning bij de marketing van NAS-apparaten en kunnen zij deelnemen aan het partnerprogramma.

Met het NAS-partnerportaal ondersteunt LG zijn zakelijke partners bij de verkoop, de werving van nieuwe klanten en het behoud van klanten. Bovendien kunnen geregistreerde wederverkopers deelnemen aan het exclusieve partnerprogramma. Om partner te worden, moeten resellers zich richten op de verkoop en doorlopende service voor network-attached storage-systemen plus een vooraf vastgestelde minimumomzet behalen.

Volgende voorwaarden voor deelname zijn de implementatie van marketingactiviteiten voor NAS-systemen en deelname aan trainingen op het gebied van verkoop en ondersteuning. Eenmaal geregistreerd, profiteren partners van een verscheidenheid aan diensten, waaronder directe verkoopondersteuning van een LG-accountmanager of het Partner Sales Team, marketingondersteuning bij evenementen, toegang tot LG Advanced Technical Support of vroegtijdige toegang tot product- en aanvullende informatie.

“Partnerontwikkeling is duidelijk een prioriteit voor ons. Sterke partnerschappen, een gemotiveerd team, de juiste producten en een goede informatiebasis zijn de doorslaggevende factoren voor een succesvolle samenwerking,” zegt Frank Sander, Channel Marketing Manager bij LG Electronics Duitsland. “Met het NAS Partner Portal ondersteunen we onze partners en bieden we de ideale bron van informatie voor iedereen die NAS-oplossingen met succes wil verkopen.”