Resellers verzamelen punten met Funkwerk bij Allnet

Met het Allnet Funkwerk beloningsprogramma kunnen vakhandelspartners van de ICT-distributeur zich vanaf juni verzekeren van Logitech-beloningen. De meest succesvolle resellers ontvangen een Logitech Harmony 1100 universele afstandsbediening.

In samenwerking met Funkwerk, de fabrikant van bedrijfscommunicatie, introduceert Allnet, de ICT-distributeur gevestigd in Germering, Duitsland, een nieuwe productselectie voor het Allnet Funkwerk beloningsprogramma.

Vanaf 1. In juni krijgen alle Allnet-wederverkopers automatisch beloningspunten bij elke aankoop van een Elmeg- of Bintec-product en kunnen ze zich zo verzekeren van Logitech-productbeloningen.

De meest succesvolle wederverkopers ontvangen een Logitech Harmony 1100 universele afstandsbediening met een 9-inch kleurenscherm voor eenvoudige bediening van meer dan 225.000 ondersteunde apparaten. Tot het einde van de actie in december zullen alle deelnemende Allnet-dealers regelmatig op de hoogte worden gebracht van hun huidige puntenstatus.

Verder informatie over de Funkwerk-producten die in aanmerking komen voor punten, evenals een lijst van alle beloningen inclusief de punten die ervoor nodig zijn, zijn nu online beschikbaar.