Funkwerk Dabendorf breidt partnerprogramma uit

De in Brandenburg gevestigde fabrikant van handsfree-apparaten en stationaire internetoplossingen, Funkwerk Dabendorf, heeft zijn partnerprogramma herzien. De kick-off vond plaats in Dabendorf.

De doorslaggevende factor voor de herlancering van het partnerprogramma bij Funkwerk Dabendorf was de uitbreiding van het productportfolio. Met producten als de actieve antenne en de Home Compenser voor internet via UMTS wil het bedrijf uit Brandenburg nieuwe handelspartners aanspreken.

In de toekomst zal Funkwerk Dabendorf speciale diensten voor partners in het “Insider”-programma bundelen. Leden profiteren van persoonlijke ondersteuning door hun eigen contactpersoon en van een snelle, ongecompliceerde service. Nieuw zijn marketingdiensten voor verkoopondersteuning aan de kassa en professionele verkooptraining die verder gaat dan producttraining. Bovendien krijgen insiders de gelegenheid producten te testen voordat zij op de markt worden gebracht en krijgen zij van tevoren informatie over innovaties. Het online aanbod voor kleinhandelaars en consumenten is geoptimaliseerd en uitgebreid. In de zoekmachine voor dealers op de homepage van de fabrikant zullen “insiders” in de toekomst een prominentere plaats krijgen dan geregistreerde dealers. Bovendien krijgt elk clublid een portret en een winkelaanzicht.

Een volledig overzicht van de voordelen voor insiders kan worden geraadpleegd in het online dealergebied. Diensten voor alle geregistreerde wederverkopers, zoals een gratis hotline, argumentatiegidsen voor het verkoopgesprek of installatiehulpmiddelen, blijven beschikbaar en kunnen telefonisch en online worden geraadpleegd.

Toelatingseisen

In principe kunnen professionele vakhandelaren in handsfree-systemen of mobiele radio, antennespecialisten, maar ook autodealers, werkplaatsen en installatiebedrijven een aanvraag indienen om Insider te worden. Belangstellenden kunnen het aanvraagformulier vinden op de homepage van de fabrikant. Voorwaarden zijn kennis van het Funkwerk Dabendorf productassortiment, competentie in advies en installatie van de producten, alsmede betrokkenheid bij de verkoop. De fabrikant weegt de toelating af in een persoonlijk gesprek. Bestaande insiders worden aan de hand van de nieuwe criteria gecontroleerd.

Kick-off

De officiĆ«le aftrap voor de start van het programma vond plaats tijdens de “Insider”-dag op 7 september in Dabendorf. Na de overhandiging van een Insider-starterspakket omvatte het programma een rondleiding door de productie en door het kwaliteits- en testmanagement. Het hoogtepunt in de middag was de workshop met sales professional Oliver Zigann. De dag werd afgesloten met een off-road training in de Camel Trophy Landrover Discovery.