Api en Pilot vergroten dealerforum op CeBIT

Gespecialiseerde handelspartners kunnen op de Api-marktplaats in hal 14/15, stand D 58, vertegenwoordigers van o.a. Microsoft, Samsung, Benq en AMD ontmoeten en zo extra punten voor de Bonus Club verzamelen. Op donderdag vindt bovendien een VIP-party plaats.

De distributeur Api uit Aken en zijn dochteronderneming Pilot hebben hun stand in het vakgebied in hal 14/15, stand D58, vergroot tot bijna 450 vierkante meter en bieden wederverkopers hier de mogelijkheid om gesprekken te voeren met talrijke fabrikantenpartners en het Api-team. Onder andere AMD, Benq, Microsoft en Samsung zullen met partnerstands vertegenwoordigd zijn.

Het zwaartepunt van het beursoptreden zal liggen bij de Api Bonus Club, waarvoor geselecteerde fabrikantenpartners naast hun eigen beursprijzen extra punten zullen toekennen aan wederverkopers.

In samenwerking met Benq, bijvoorbeeld, lanceren Api en Pilot een “kilometervergoeding-campagne” die gespecialiseerde dealers beloont voor het afleggen van een lange reis naar de beurs.

Op CeBIT donderdag organiseert Api zijn traditionele VIP-feest, waarvoor klanten en zakenpartners zijn uitgenodigd van 18.30 tot 22.00 uur. Gasten kunnen zich verheugen op een gevarieerde avond met een live band.