Rackspace heet nu Rackspace Technology

Rackspace draagt nu het achtervoegsel “Technology” in zijn naam. Het bedrijf legt hiermee de nadruk op zijn productportfolio, dat is uitgegroeid tot aanvullende oplossingen voor de gehele levenscyclus van de digitale transformatie van bedrijven.

De herpositionering als multi-cloud expert is het resultaat van de uitgebreide transformatie van het bedrijf in het afgelopen jaar onder leiding van CEO Kevin Jones en volgt op een reeks overnames en strategische partnerschappen in dit segment. De nieuwe oplossingen richten zich op vier gebieden: cloudoptimalisatie, beveiliging, cloud-native oplossingen en datamodernisering.

“De nieuwe naam, onze nieuwe missie en de multi-cloudoplossingen weerspiegelen beter de waarde die wij op de markt brengen. Onze missie is eenvoudig: Omarm de technologie. Geef klanten meer macht. Lever de toekomst,” legt CEO Jones uit. Jürgen Stauber, General Manager voor de DACH-regio van Rackspace Technology, voegt hieraan toe: “Voor ons staan de klant en zijn behoeften in het middelpunt. Wij luisteren naar de klant, ontwikkelen de juiste oplossing voor hun uitdagingen en lossen ze samen op. Dat is wat onze belofte Samen Oplossen inhoudt.”

Met haar nieuwe strategische koers van verdubbeling van multi-cloudoplossingen wil Rackspace Technology haar klanten in staat stellen deze uitdagingen aan te gaan en aan nieuwe eisen te voldoen.

Voor cloudoptimalisatie verzamelt Rackspace oplossingen van verschillende leveranciers om zo goed mogelijk aan de behoeften van individuele klanten te voldoen.

  • Cloudbeveiliging is bedoeld om klanten deskundige diensten te bieden voor de bescherming en naleving van hun eigen beleid en dat van de regelgevende instanties – zowel voor de onderneming als geheel als specifiek voor de cloud.
  • Cloud-native oplossingen versnellen de migratie naar de multi-cloud. Deze omvatten cloud-native applicaties, gegevens en beveiliging, ingebed in een DevOps-cultuur. De leveranciersonafhankelijke consulting van Rackspace is ontworpen om ervoor te zorgen dat klanten niet vastzitten aan één leverancier, maar altijd flexibel kunnen handelen.
  • Ten slotte is gegevensmodernisering ontworpen om klanten te helpen voorspellende, datagestuurde beslissingen te nemen, met het vooruitzicht om hun innovatie te versnellen en hun ROI te verhogen via agile en agnostische gegevensanalyse.