Microsoft Office 2010 liefhebbers gezocht

Actebis Peacock is op zoek naar vakhandelaren die zich op creatieve wijze identificeren als fans van Microsoft Office 2010 in de Actebis Peacock Community. De drie origineelste supporters worden beloond met waardevolle prijzen.

De in Soest gevestigde distributeur Actebis Peacock heeft een speciaal portaal opgezet met uitgebreide informatie over Office 2010. Gespecialiseerde detailhandelpartners kunnen ook bijdragen van fervente Office 2010-supporters bekijken – en hun eigen blijk van medeleven plaatsen, inclusief een foto. Uit de origineelste en interessantste inzendingen worden drie winnaars getrokken, bijvoorbeeld een retroscooter in jaren 60-look, een Canon EOS 500D SLR-camera en een mobiele telefoon van HTC. De campagne loopt tot 31.08.2010.

Actebis-Peacock-baas Uwe Neumeier laat ook van zich horen: “Office 2010 is de kans voor IT-detaillisten om zowel commerciële als particuliere eindklanten te overtuigen en te inspireren met tal van nieuwe functionaliteiten. Als de grootste Microsoft-distributeur in Duitsland geeft Actebis Peacock het goede voorbeeld en is uit overtuiging. Wij rollen dit jaar Windows 7 en Office 2010 uit in ons bedrijf. Tests tonen nu al aan: Office 2010 en het nieuwe besturingssysteem maken onze bedrijfsprocessen sneller en verhogen zo de effectiviteit op de afzonderlijke gebieden.”

.