Hoofd : Bestandsextensies : .svg Het dossier

.svg Bestandsextensie

Bestandstype1 Scalable Vector Graphics File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat XML

Wat is SVG file?

Een SVG-bestand is een grafisch bestand dat een tweedimensionale grafische vectorindeling gebruikt die is gemaakt door het World Wide Web Consortium (W3C). Het beschrijft afbeeldingen met een tekstindeling die is gebaseerd op XML. SVG-bestanden worden ontwikkeld als een standaardindeling voor het weergeven van vectorafbeeldingen op internet.

Meer informatie

SVG-bestand geopend in CorelDRAW Graphics Suite X8

Het SVG-formaat is een open standaard die is ontwikkeld onder het W3C (World Wide Web Consortium) , waarbij Adobe een belangrijke rol speelt. SVG-afbeeldingen kunnen worden gemaakt en geëxporteerd vanuit Adobe Creative Suite-programma's, zoals Illustrator en GoLive.

Het SVG-formaat wordt niet standaard ondersteund door Adobe Photoshop, Photoshop Elements en InDesign. U kunt echter SVG-bestanden openen in deze programma's met behulp van de SVG Kit voor Adobe CS plug-in, die is ontwikkeld door Scand.

Meer informatie over de SVG-indeling is online te vinden bij Adobe's Scalable Vector Graphics-informatie pagina.

Programma's die SVG bestanden openen
Windows
Synfig Studio
GIMP
Google Drive
Adobe Illustrator
Corel PaintShop Pro
Inkscape
ACD Systems Canvas
CADSoftTools ABViewer
CorelDRAW
ImageMagick
Adobe Flash Player
Adobe Flash
Microsoft Visio
Adobe InDesign
MeshLab
Linux
Synfig Studio
GIMP
Google Drive
Inkscape
ImageMagick
Adobe Flash Player
vhf interservice Cenon
MeshLab
Merkaartor
yWorks yEd Graph Editor
Kolourpaint
FreeCAD
Scribus
Android
Seavus iMindQ
Macintosh
Synfig Studio
GIMP
Google Drive
Adobe Illustrator
Inkscape
ImageMagick
Adobe Flash Player
Adobe Flash
vhf interservice Cenon
Adobe InDesign
MeshLab
Merkaartor
yWorks yEd Graph Editor
Seavus iMindQ
Blackmagic Design Fusion for Mac
iOS
Seavus iMindQ
WEB
UnitePDF Svg to Pdf Converter

Bestandstype2 Saved Game File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.SVG optienummer2

Opgeslagen spelbestand gemaakt door verschillende spellen, waaronder Quake III: Team Arena, Return to Castle Wolfenstein en Grand Theft Auto 2 (GTA2); bewaart de voortgang van de speler in een spel en zorgt ervoor dat de voortgang wordt hervat; meestal opgeslagen door het spel zonder dat de gebruiker handmatig toegang moet hebben tot het eigenlijke bestand zelf.

Meer informatie

Omdat verschillende spellen verschillende indelingen gebruiken voor SVG-bestanden, moet u mogelijk meerdere programma's proberen voordat u ze kunt openen. GTA2 Saved Game Editor kan bijvoorbeeld SVG-bestanden bewerken die zijn gemaakt door GTA2, maar niet SVG-bestanden die zijn gemaakt door Quake III: Team Arena. OPMERKING: Als u geen programma hebt dat SVG-bestanden opent of bewerkt, probeer uw SVG-bestand te openen in een teksteditor zoals Kladblok.

Programma's die SVG bestanden openen

Over SVG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .svg verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Saved Game File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.