Hoofd : Bestandsextensies : .sdc Het dossier

.sdc Bestandsextensie

Bestandstype1 Stardock Central Download Archive

Ontwikkelaar Stardock
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

Wat is SDC file?

Archief van bestanden gedownload met Stardock Central, een verbeterde downloadmanager voor Stardock-softwareprogramma's; bevat installatieprogramma's die eerder zijn gedownload.

Meer informatie

Stardock SDC-bestanden worden gemaakt als back-upbestanden en worden standaard opgeslagen in de map Program Files \ Stardock \ Stardock Central \ BACKUP. Ze kunnen worden gebruikt om programma-updates opnieuw te installeren of om vorige installaties naar een ander systeem te verplaatsen.

Programma's die SDC bestanden openen

Bestandstype2 Secure Download Cabinet

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.SDC optienummer2

Gecomprimeerd en gecodeerd archief dat wordt gebruikt voor het installeren van MSDNAA (Microsoft Developer Network Academic Alliance) -software; vaak gedistribueerd via ELMS (het E-academy License Management System), een systeem voor het distribueren van softwarepakketten naar academische instellingen.

Meer informatie

OPMERKING: Secure Download Cabinet-bestanden zouden automatisch moeten worden geopend met UnpackSDC (unpacksdc.exe) wanneer ze worden gedownload. Hiermee wordt de inhoud geëxtraheerd en geïnstalleerd en wordt het SDC-bestand verwijderd wanneer voltooid. Als het SDC-bestand zich nog op uw harde schijf bevindt nadat het product is gedownload, moet u het SDC-bestand mogelijk verwijderen en het proces opnieuw proberen.

Programma's die SDC bestanden openen
Windows
Microsoft UnpackSDC

Bestandstype3 Apache OpenOffice Calc Spreadsheet

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat N/A

.SDC optienummer3

Spreadsheet gemaakt met het Calc-spreadsheetprogramma opgenomen met Apache OpenOffice en StarOffice; bevat flexibele celopmaakopties, zoals vrij roterende inhoud, achtergronden, randen en sjablonen.

Meer informatie

SDC-bestanden kunnen worden geëxporteerd in Microsoft Excel ( .XLS ) of Portable Document ( .PDF ) in Calc.

OPMERKING: Apache OpenOffice was voorheen bekend als OpenOffice. org.

Programma's die SDC bestanden openen
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Bestandstype4 Paragon Dictionary Database File

Ontwikkelaar Paragon Software
Categorie Database bestanden
Formaat N/A

.SDC optienummer4

Een SDC-bestand is een databasebestand dat wordt gebruikt door woordenboektoepassingen die zijn ontwikkeld door Paragon Software, het meest populaire Oxford Advanced Learner's Dictionary. Het bevat woordenboekgerelateerde inhoud, zoals woorden, definities en gesproken woorden. SDC-bestanden zijn meestal groot, meer dan 400 MB groot.

Meer informatie

SDC-bestanden worden opgeslagen op de SD-kaart van een Android-apparaat. Het SDC-bestand voor de Oxford Advanced Learner's Dictionary is bijvoorbeeld te vinden op de volgende locatie:

/sdcard/Android/data/com.slovoed.oald/files /

Programma's die SDC bestanden openen

Over SDC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sdc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Paragon Dictionary Database File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.