Hoofd : Bestandsextensies : .sty Het dossier

.sty Bestandsextensie

Bestandstype1 Yamaha/Korg Keyboard Style

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is STY file?

Muziekstijl gemaakt op een Yamaha of Korg synthesizer; bevat typisch een muzikaal ritme dat meerdere instrumenten omvat; kan op een schijf worden opgeslagen en op compatibele toetsenborden worden geladen.

Meer informatie

OPMERKING: Yamaha en Korg slaan STY-bestanden op in verschillende indelingen, wat betekent dat ze niet over meerdere platforms beschikken. Yamaha-stijlen kunnen alleen op Yamaha-toetsenborden worden gebruikt en Korg-stijlen kunnen alleen op Korg-toetsenborden worden gebruikt. Yamaha-stijlen kunnen worden bewerkt met Style Fixer, terwijl Korg-stijlen kunnen worden bewerkt met het GNIStyle-programma.

Programma's die STY bestanden openen
Windows
Style Fixer (Yamaha styles)
GNIStyle (Korg styles)
One Man Band Originals
Transfer to a Yamaha or Korg keyboard
Macintosh
One Man Band Essentials
Transfer to a Yamaha or Korg keyboard

Bestandstype2 LaTeX Style

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat Text

.STY optienummer2

Stijldefinitiebestand gebruikt voor het formatteren van een LaTeX ( .TEX or .LTX ) document; definieert lijnstijlen, labels, hoe formules moeten worden uitgelijnd en andere informatie; opgeslagen in een tekstindeling waarin definities beginnen met een backslash (\) en opmerkingen beginnen met een percentageteken (%).

Meer informatie

LaTeX-stijlbestanden worden vaak aangeduid met LaTeX-documenten.

Programma's die STY bestanden openen
Windows
TeXworks
TeXnicCenter
Texmaker
LaTeX Editor
proTeXt
MiKTeX
LEd
Linux
TeXworks
Texmaker
Macintosh
MacroMates TextMate
TeXworks
Texmaker
LyxMac
Skim

Bestandstype3 Band-in-a-Box Styles File

Ontwikkelaar PG Music
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.STY optienummer3

muziekstijlbestand gebruikt door Band-in-a-Box, (BiaB) een programma dat automatisch begeleidingen met volledige band creëert; bevat een speelstijl, zoals Jazz, Rock, Hip-Hop of Country; gebruikt voor het genereren van gestileerde geluiden voor een bepaald genre muziek.

Meer informatie

BiaB-stijlen kunnen MIDI zijn of ze kunnen echte instrumenten en drums gebruiken, RealStyles genaamd. RealStyles gebruiken echte opnames van muzikanten voor de audiomonsters.

STY-bestanden fungeren als plug-ins voor de Band-in-a-Box-software. De software-installatie bevat meestal veel verschillende stijlen. Aanvullende stijlen kunnen worden gekocht en gedownload van de PG Music Band-in-a-Box-website.

Programma's die STY bestanden openen

Bestandstype4 Aegisub Subtitle Styles File

Ontwikkelaar Aegisub
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.STY optienummer4

Bestand gemaakt door Aegisub, een cross-platform ondertiteleditor; opgeslagen in een platte tekstindeling en de lettertype-eigenschappen voor een of meer stijlen in een ondertitelcategorie opslaat; omvat het lettertype, kleuren, effecten en marges; gebruikt voor het opslaan en laden van lettertypen die in het programma zijn gemaakt.

Meer informatie

Aegisub-stijlen worden beheerd via het venster Stijlbeheer, dat wordt geopend door Ondertitels → Stijlenbeheer ... te selecteren in het toepassingsmenu. STY-bestanden worden automatisch opgeslagen en zijn niet rechtstreeks toegankelijk voor de gebruiker.

De Windows-versie van Aegisub slaat STY-bestanden op in de volgende map: [gebruiker] \ AppData \ Roaming \ Aegisub \ catalog \. De Mac-versie slaat op naar deze map: [gebruiker] / Bibliotheek / Application Support / Aegisub / catalog /.

Programma's die STY bestanden openen
Windows
Aegisub
Linux
Aegisub
Macintosh
Aegisub

Bestandstype5 NewsMaker Story File

Ontwikkelaar EyePower Games
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.STY optienummer5

Bestand gemaakt door NewsMaker, een toepassing waarmee studenten nieuwsverhalen kunnen maken; opgeslagen in een XML-indeling en bevat de geschreven tekst voor het verhaal; waarnaar wordt verwezen in een NewsMaker-project ( .NMP -bestand).

Meer informatie

NewsMaker-projecten kunnen een of meer verhalen bevatten, waarvan elk is opgeslagen in een apart STY-bestand. Gebruikers openen STY-bestanden niet rechtstreeks, omdat ze standaard worden opgeslagen in de directory van het NewsMaker-project en toegankelijk zijn vanuit het geopende project in de software.

OPMERKING: EyePower Games NewsMaker is niet langer ontwikkeld.

Programma's die STY bestanden openen
Windows
EyePower Games NewsMaker
Macintosh
EyePower Games NewsMaker

Over STY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sty verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype NewsMaker Story File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.