Software : Seavus : Seavus iMindQ

Seavus iMindQ

Versie
6
Platforms
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • Mindmaps, stroomdiagrammen, conceptkaarten maken en projecten beheren
  • Gegevens importeren en exporteren van en naar Outlook en Word
  • Onderwerpen, ideeën, pictogrammen, afbeeldingen, vormen en patronen slepen en neerzetten
  • Selecteer uit verschillende kaartstijlen

Seavus iMindQ is een mind mapping-toepassing die wordt gebruikt om ideeën te brainstormen en te visualiseren. Het heette voorheen DropMind voordat het iMindQ werd. Het is beschikbaar voor Windows, OS X, Android en iOS.

Het programma bevat mindmappen, stroomdiagrammen, conceptmappen, projectmanagementtools en whiteboardruimte om u te helpen uw ideeën effectiever te brainstormen en te visualiseren. Met de software kunt u gegevens uit applicaties importeren, zoals Outlook en Word, en de gegevens vervolgens indelen in uw diagram. U kunt uw project ook exporteren als afbeelding ( .JPG , .SVG of .PNG ), een tekstoverzicht ( .RTF ), HTML, een PowerPoint-presentatie ( .PPT ) of een .CSV -bestand .

Met de software kunt u gemakkelijk onderwerpen en ideeën invoegen via slepen-en-neerzetten en hun stijl, tekst, kleuren, enz. opmaken via het lint van de toepassing. Het programma bevat ook een verscheidenheid aan pictogrammen, afbeeldingen, vormen en patronen die in uw project kunnen worden ingevoegd. iMindQ biedt verschillende kaartstijlen, zoals zakelijk, educatief en individueel, waarmee u uw mindmaps kunt aanpassen aan de context die u nodig hebt. De iMindQ-website biedt extra sjablonen die u kunt downloaden.

iMindQ is een kwaliteitsprogramma dat kan worden gebruikt voor persoonlijke, educatieve of zakelijke doeleinden. Het biedt een verscheidenheid aan idee-visualisatiehulpmiddelen die het meer dan alleen een mind mapping-programma maken. Het neemt je mee verder dan het brainstormproces en stelt je ook in staat om je project te manipuleren. Deze functies en meer maken Seavus iMindQ tot een goede keuze.

Bijgewerkt: 10 november 2016

▶ Primaire bestandsextensie

.dmmx – iMindQ XML Map Bundle

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Seavus iMindQ 6

Ondersteunde bestandstypes
.XMIND XMind Workbook File
.MMAP MindManager Map File
.MM FreeMind Mind Map
.DMM iMindQ Mind Map File
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.SVG Scalable Vector Graphics File
.DOC Microsoft Word Document
.HTML Hypertext Markup Language File
.JPG JPEG Image
.CSV Comma Separated Values File
.PPT PowerPoint Presentation
.RTF Rich Text Format File
.PNG Portable Network Graphic