Huis > H > Hoe Gebruik Ik Gpx Bestanden?

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Als je een fiets- of wandelgps hebt, of een smartphone (of tablet) met gps-functie, dan kun je gpx gebruiken. Je downloadt het bestandje op je toestel en opent het vervolgens met een app. De meeste van die apps zijn gratis; je vindt er heel wat verschillende in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, kan geen gpx bestand downloaden?

Dit komt doordat een GPX (GPS Exchange) bestand op XML gebaseerd is, waardoor deze browsers het bestand tonen als een XML. Indien je op de link geklikt hebt en je krijgt geen dialoog scherm te zien maar de inhoud van het bestand, dan kun je proberen dit op te slaan. Dus, hoe krijg ik een gpx bestand op mijn garmin? Volg de onderstaande stappen op om uw gegevens handmatig te uploaden naar Garmin Connect:

 1. Sluit uw toestel aan op de computer.
 2. Meldt u zich aan bij Garmin Connect.
 3. Klik op rechts bovenin.
 4. Klik op Importeer gegevens.
 5. Klik op Blader.
 6. Selecteer de bestanden om te uploaden.
 7. Klik op Importeer gegevens.

Daarvan, welk bestand voor tomtom?

Vanaf de eerste TomTom modellen zijn de routenavigatie bestanden zogenaamde itn-bestanden en sinds enige tijd kunnen de gpx-bestanden in de nieuwere versies van TomTom. Dit bestandstype is al jaren in meerder navigatie systemen gebruikelijk zoals bv. in de Garmin navigatie systemen. Vervolgens, kan sommige bestanden niet uploaden naar garmin connect? Controleer dat de software op het Garmin fitness toestel up-to-date is. Indien Garmin Express u een server foutmelding geeft, verwijzen wij u naar de gerelateerde content. Indien er corrupte bestanden op het toestel staan, kan Garmin Express u melden dat sommige bestanden niet naar Garmin Connect ge├╝pload konden worden

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Men kan zich ook afvragen: kan rit niet uploaden naar garmin connect?

Controleer op updates in de app store van uw telefoon om te bevestigen dat u de nieuwste versie van Garmin Connect Mobile app gebruikt. Controleer of het Garmin toestel de nieuwste softwareversie gebruikt door het op een computer aan te sluiten en Garmin Expresste installeren. Hoe download ik een fietsroute op mijn Garmin? Sluit je Garmin-apparaat aan op je computer. Ga naar het Garmin-station op je computer en zoek de map 'Garmin'. In de map moet de submap 'NewFiles' (nieuwe bestanden) of 'GPX' zitten. Zet het gedownloade GPX-bestand in deze map en ontkoppel je Garmin daarna op een veilige manier, zoals je met een USB-apparaat doet.

Hoe maak je een route in BaseCamp?

Een eenvoudige route maken

 1. Selecteer een locatie voor de opgeslagen route (Een locatie selecteren voor opgeslagen gegevensbestanden).
 2. Selecteer Bestand > Nieuw > Route.
 3. Selecteer indien nodig een kaartproduct.
 4. Wijzig zo nodig het activiteitenprofiel.
 5. Sleep een item naar het vak Sleep beginpunt hier.
Dit in overweging nemend, hoe maak ik een kml file? Hoe maak je een KML bestand
 1. Ga naar batchgeo.com.
 2. Plak je gegevens in het grote vak.
 3. Klik "Maak nu een kaart"
 4. Wacht tot de geocodering klaar is, klik dan op "Doorgaan / Opslaan"
 5. Vul de titel en omschrijving in en vergeet je e-mailadres niet, klik dan op "Kaart opslaan"

En nog een vraag, wat is een kml file?

Keyhole Markup Language, ook wel afgekort als KML, is een op XML gebaseerde standaardopmaaktaal voor geografische data. Het wordt met name gebruikt voor het programma Google Earth. Maar ook Google Maps en Marble zijn in staat om KML-bestanden weer te geven.

Door Eunice

Vergelijkbare artikelen

Waarom HEIC ipv JPG? :: Hoe zet ik een GPX route op mijn Garmin?
Handige links