Huis > K > Kan Ik Mijn Iphone Op Afstand Blokkeren?

Kan ik mijn iPhone op afstand blokkeren?

Als verloren opgeven

Wanneer u uw apparaat als verloren opgeeft, vergrendelt u het op afstand met een toegangscode, zodat uw gegevens veilig blijven. Hierdoor wordt ook Apple Pay uitgeschakeld op het zoekgeraakte apparaat. U kunt op het apparaat ook een aangepast bericht laten weergeven met uw contactgegevens.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Vervolgens, hoe iphone blokkeren op afstand?

Verloren of gestolen iPhone blokkeren

  1. Open in een webbrowser de iCloud.com webpagina.
  2. Log in met je Apple ID.
  3. Klik hier op 'Zoek iPhone'
  4. Kies hier voor de optie 'Alle apparaten'
  5. Selecteer het apparaat dat je wil blokkeren.
  6. Klik op de optie 'Verloren-modus'
Hoe haal je Activeringsslot weg? Het activeringsslot verwijderen
  1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op 'Alle apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op 'Verwijder uit account'.

Hoe kan je iets downloaden zonder Apple ID?

Er is geen manier om iets uit de App Store te downloaden zonder een Apple ID. Hoe iPhone resetten voor nieuwe gebruiker? Er zijn twee manieren om uw iPhone te resetten voor een nieuwe gebruiker. De eerste manier is om naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen te gaan. Hierdoor wordt alles op uw iPhone gewist en worden de fabrieksinstellingen hersteld. De tweede manier is om naar Instellingen > iCloud > Account verwijderen te gaan. Hiermee verwijdert u uw iCloud-account en alle bijbehorende gegevens van uw iPhone.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat betekent wis iPhone?

Lees hier hoe u veilig informatie van uw iPhone, iPad of iPod touch wist en de fabrieksinstellingen van uw apparaat herstelt. Als u ook uw Apple Watch veilig moet wissen, kunt u deze stappen volgen om de koppeling tussen uw apparaten op te heffen. Mensen vragen ook: hoeveel krijg ik voor mijn oude iphone? Om de waarde van je iPhone of andere smartphone of mobiel te achterhalen kan je doorgaans altijd terecht op de website van partijen zoals Envirofone, GSM Loket, ZONZOO, Tech Returns en Recycle Michael.

Mensen vragen ook: waar kan ik mijn oude telefoon inleveren voor geld?

oudetelefoons

Oude telefoon verkopen voor geld

  • Envirophone.
  • Greenmobile.
  • GSM loket.
  • Rebuy.nl.
  • Recycle Michael.
Dienovereenkomstig, wat is mijn telefoon nog waard? Voor een nauwkeurige beoordeling is het nodig om het toestel te zien, maar over het algemeen zijn de meeste smartphones na twee jaar nog ongeveer 50% van de originele prijs waard.

Vervolgens, wat is mijn iphone 5 nog waard?

Op dit moment is de waarde van een iPhone 5 ongeveer €120. Dit is afhankelijk van de staat van het toestel, hoeveel opslagruimte het heeft en of het in goede werkende staat is.

Door Francklin

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je Databesparing uit? :: Hoe weet ik zeker dat mijn iPhone leeg is?
Handige links