Huis > H > Hoe Krijg Ik Meer Geheugen Op Mijn Iphone?

Hoe krijg ik meer geheugen op mijn iPhone?

iPhone geheugen vrijmaken: 6 manieren op een rijtje

  1. Wees kritisch op de apps die je gebruikt. Niemand gebruikt zijn apps even veel.
  2. Controleer welke apps veel ruimte innemen.
  3. Gebruik iCloud.
  4. Cache van een app leegmaken.
  5. Verwijder overbodige bestanden en berichten.
  6. Ruimte vrijmaken zonder data te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat moet je doen als je geheugen vol is?

Android ruimte vrijmaken

  1. Gegevens in het cachegeheugen wissen. In het cachegeheugen wordt data opgeslagen waarmee bijvoorbeeld apps sneller kunnen laden.
  2. Verwijder geback-upte foto's.
  3. Downloads-map opruimen.
  4. Opgeslagen kaarten in Google Maps.
  5. Apps verwijderen.
Wat dit betreft, welk geheugen iphone? Opslagcapaciteit iPhone kiezen

32 GB: weinig lokale opslagruimte. 64 GB: genoeg voor basisgebruik. 128 GB: genoeg voor de gemiddelde gebruiker. 256 GB: foto's, video's, series en muziek offline opslaan.

En nog een vraag, is iphone geheugen uitbreidbaar?

Het iPhone geheugen is niet uitbreidbaar. Kan je opslagruimte kopen? Ja, u kunt opslagruimte kopen. Er zijn veel bedrijven die opslagruimte te koop aanbieden, en de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de grootte en de locatie van de ruimte. Sommige bedrijven bieden opslagruimte aan in hun eigen faciliteiten, terwijl u bij andere bedrijven ruimte kunt huren in een self-storage faciliteit.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dit in overweging nemend, hoe maak je meer opslagruimte vrij?

In Android open je de app 'Instellingen'. Tik op 'Opslagruimte' en op 'Ruimte vrijmaken' om aanbevelingen te ontvangen. Op een Samsung-smartphone werkt dit anders. Daar maak je extra ruimte vrij met de functie 'Apparaat-onderhoud'. Hoe verwijder je cache geheugen iPhone? cache

Zo leeg je de cache van Safari:

  1. Open de 'Instellingen' app.
  2. Scrol naar beneden en druk op 'Safari'.
  3. Ga naar beneden en druk op 'Geavanceerd'.
  4. Druk op 'Websitedate'.
  5. Druk op 'Verwijder alle websitedata'.

Wat dit betreft, wat zijn systeemgegevens iphone?

Op de opslagpagina heb je verschillende categorieën, zoals Apps, Media, Mail, Foto's, Berichten, enz. Nu kan alles dat niet in deze vooraf gedefinieerde categorieën past, onder'Overig'vallen. In iOS 15 lijkt het te zijn hernoemd tot Systeemgegevens. Apple vermeldt dat'Overige”niet-verwijderbare mobiele middelen'bevat. Wat gebeurt er als je cache geheugen wist? Wanneer je de cachegeheugen wist, worden alle tijdelijke bestanden die door het apparaat zijn opgeslagen, verwijderd. Dit kan ervoor zorgen dat de prestaties van het apparaat verbeteren, omdat het apparaat minder tijd hoeft te spenderen aan het opnieuw laden van deze bestanden.

Daarvan, hoe krijg je meer opslagruimte op samsung?

De meeste Samsung-apparaten hebben een slot voor een microSD-kaart, waardoor je gemakkelijk meer opslagruimte kunt toevoegen wanneer dat nodig is. Als je apparaat geen microSD-slot heeft, kun je overwegen om een ​​cloudopslagdienst te gebruiken of een externe harde schijf aan te sluiten op je apparaat via een USB-poort.

Door Lorens Heney

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik apps op mijn SD-kaart zetten Samsung S7? :: Welke SD in GoPro?
Handige links