Huis > K > Kan Ik Geluid Opnemen Met Mijn Iphone?

Kan ik geluid opnemen met mijn iPhone?

Met de Dictafoon-app (in de map 'Diensten') kun je de iPhone als draagbaar opnameapparaat gebruiken om bijvoorbeeld persoonlijke notities, colleges en muziekideeën op te nemen. Je kunt je opnamen bewerken met de functies voor het inkorten, vervangen en hervatten van opnamen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, hoe kan je een schermopname maken met geluid?

Android schermopname met app

Zo is AZ Screenrecorder een app die perfect is voor schermopnames. Met deze app kun je je scherm Full-HD en verticaal en horizontaal opnemen. Daarnaast kun je er ook nog eens voor kiezen om het geluid van je microfoon op te nemen of van je telefoon zelf.
Hoe kan ik audio opnemen? Gebruik Audacity voor Windows 10 audio opnemen of geluid opnemen (PC audio opnemen) Audacity is gratis audio opname software voor Windows 10 waarmee geluid opnemen en stemgeluid opnemen mogelijk is. Je kunt een stem of audio bestand opnemen én daarna bewerken via Audacity.

Hoe lang kun je geluid opnemen iPhone?

iPhones kunnen geluid opnemen zolang de telefoon batterij en opslagruimte heeft. Hoe kan ik geluid opnemen met mijn telefoon? Om geluid op te nemen met je telefoon, moet je een opname-app downloaden. Zodra u de app hebt gedownload, opent u deze en drukt u op de opnameknop. Begin dan in de telefoon te spreken. Als u klaar bent met spreken, drukt u op de stopknop. Uw opname wordt dan opgeslagen op uw telefoon.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe neem ik geluid op met mobiel?

Een van de standaard apps die tegenwoordig aanwezig is op Android telefoons, is de voice recorder app. Hiermee kun je waar en wanneer je maar wil geluid opnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan omgevingsgeluid of gesprekken. Hoe maak je schermopname iPhone met geluid? Uw scherm opnemen

Ga met iOS 14 of hoger naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe' naast 'Schermopname'. Open het bedieningspaneel op uw iPhone, iPod touch of iPad. en tik vervolgens op 'Microfoon'. Tik op 'Start opname' en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld.

Hoe krijg je geluid bij schermopname iPhone?

Op je iPhone een schermopname met geluid opnemen

  1. Open het bedieningspaneel (door van rechtsboven naar beneden te vegen).
  2. Druk op het icoon voor de schermopname en hou dit ingedrukt.
  3. Er verschijnt nu een nieuw keuzemenu.
  4. Druk op 'Microfoon'.
  5. Deze wordt nu rood.
Waarom hoor ik geen geluid bij schermopname iPhone? Er zijn twee mogelijke oorzaken van het probleem:
1. De audio-instellingen van uw iPhone zijn niet correct ingesteld. Controleer of de "Do Not Disturb"-functie niet is ingeschakeld en of de geluidsniveaus van de microfoon en de luidspreker goed zijn ingesteld.
2. U gebruikt een verouderde versie van het besturingssysteem of de screen recorder-app. Controleer of u de meest recente versie van iOS of de screen recorder-app hebt geïnstalleerd.

Trouwens, hoe kan ik muziek opnemen op mijn pc?

Als je muziek wilt opnemen op je pc, heb je een aantal dingen nodig: een microfoon, een audio-interface en een DAW (Digital Audio Workstation).
De microfoon is nodig om het geluid op te nemen. De audio-interface zorgt ervoor dat het geluid van de microfoon naar je pc wordt geleid. De DAW is een programma waarmee je het geluid kunt opnemen, bewerken en exporteren.
Om muziek op te nemen, zet je eerst de microfoon en de audio-interface aan. Vervolgens start je de DAW en kies je een opnamebestand. Je zet vervolgens de microfoon aan en zorgt ervoor dat de audio-interface verbonden is met de DAW. Als je klaar bent met opnemen, klik je op 'Stop' in de DAW.

Door Ellersick

Vergelijkbare artikelen

Hoe neem je geluid op op je pc? :: Waarom hoor ik geen geluid bij schermopname iPhone?
Handige links