Huis > W > Waarom Heb Ik Geen Geluid Bij Mijn Filmpjes?

Waarom heb ik geen geluid bij mijn filmpjes?

Zorg ervoor dat de camera en microfoon van het apparaat niet fysiek zijn geblokkeerd. Controleer of de camera en microfoon de juiste kant op zijn gericht. Controleer je mobiele verbinding of wifi-verbinding. Het pictogram van je wifi of mobiele data moet minimaal één streepje bevatten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom heb ik geen geluid?

Controleer of de luidsprekers op de juiste manier verbonden en ingeschakeld zijn. Als uw computer externe luidsprekers heeft, controleer dan of ze ingeschakeld zijn en het volume hoog genoeg staat. Controleer of de luidsprekerkabel goed is aangesloten op de 'uitvoer'-audioaansluiting op uw computer. Waarom doet mijn YouTube het niet? YouTube-app

Zet de mobiele internetverbinding uit en weer aan. Wis het cachegeheugen van de YouTube-app. Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw. Update naar de nieuwste versie van de YouTube-app.

Kan geen YouTube filmpjes afspelen op laptop?

Als je geen YouTube-video's kunt afspelen op je laptop, zijn er een paar dingen die je kunt proberen:
1. Start uw laptop opnieuw op en probeer het opnieuw.
2. Werk uw browser bij en probeer het opnieuw.
3. Controleer uw internetverbinding en probeer het opnieuw.
4. Probeer de video in een andere browser af te spelen.
5. Als geen van bovenstaande dingen werkt, neem dan contact op met YouTube-ondersteuning. Daarvan, hoe zet ik stille modus aan? Er zijn een paar manieren om de stille modus in te schakelen. Eén manier is om naar de geluidsinstellingen van je telefoon te gaan en het volume helemaal omlaag te draaien. Een andere manier is om je telefoon in de trilstand te zetten, die meestal op dezelfde plek te vinden is als de geluidsinstellingen. Sommige telefoons hebben ook een optie voor een stille modus die je in de instellingen kunt inschakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom heb ik geen geluid op mijn telefoon?

Komt er geen geluid uit je toestel? Mogelijk heb je het volume volledig dichtgezet. Je kunt dit controleren en desgewenst aanpassen via het menu door een veegbeweging naar boven/beneden > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume. Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je geluid van je telefoon het niet doet? Wat te doen als het geluid niet werkt! Als jij gebruik maakt van een Android device, dan kan je de mute instelling over het algemeen vinden in de instellingen van jouw telefoon. Onder de knop geluidstand vind je de opties geluid, trillen en dempen.

Wat moet je doen als je geluid het niet doet Samsung?

Klik op Apps > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume. Controleer je geluidsinstellingen. Je kunt de geluidsinstellingen aanpassen door te klikken op Apps> Instellingen > Geluiden en trillen. Herstart je toestel. Dienovereenkomstig, hoe zet je youtube weer aan? Om YouTube weer aan te zetten, moet je eerst de app opnieuw openen. Vervolgens tik je op het pictogram van het tandwiel in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik vervolgens op 'Algemeen'. Tik ten slotte op de schakelaar naast 'YouTube aan'.

Dienovereenkomstig, hoe kan je youtube deblokkeren?

Dit is een technische vraag over hoe je YouTube kunt deblokkeren. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van waarom YouTube is geblokkeerd voor jou. Als YouTube geblokkeerd is door een firewall op een netwerk waar je toegang tot hebt, kun je ervoor kiezen om een ​​VPN-service te gebruiken. Een VPN zal ervoor zorgen dat al je internetverkeer omleid wordt via een externe server, waardoor het lijkt alsof je aan het surfen bent vanaf een andere locatie. Dit zou moeten omzeilen dat YouTube is geblokkeerd. Als je echter niet toegang hebt tot een netwerk waarop een firewall is ingesteld, kun je ervoor kiezen om een ​​webproxy te gebruiken. Een webproxy is een website die als tussenpersoon fungeert tussen jou en de website die je wilt bezoeken. Je typt gewoon het adres van de proxy in je browser en vervolgens het adres van de website die je wilt bezoeken. De proxy zal dan de website ophalen en weergeven in je browser. Dit kan een beetje langzamer zijn dan normaal, maar het zou moeten werken als YouTube geblokkeerd is.

Door Raf

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik geen YouTube op mijn tv? :: Hoe krijg ik het geluid terug op mijn computer?
Handige links