Huis > W > Waarom Krijg Ik Geen Youtube Op Mijn Tv?

Waarom krijg ik geen YouTube op mijn tv?

De snelste oplossing om YouTube TV weer aan de praat te krijgen, is door je verbinding met de service opnieuw op te starten. Als je YouTube TV opent via je webbrowser, sluit je de browser volledig. Start een nieuw browservenster opnieuw en krijg alleen toegang tot YouTube TV (en geen andere websites).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: kan geen video afspelen op laptop?

Als u de instellingen voor het afspelen van video's wilt openen, selecteert u de knop Start en typt u Instellingen. Selecteer Instellingen > Apps > Video afspelen. Waarom doen sommige YouTube filmpjes het niet? Sommige problemen met video's of games worden veroorzaakt door Chrome-extensies, plug-ins of iets dat is opgeslagen in je cachegeheugen of browsergegevens. Open Chrome op je computer. Nieuw incognitovenster.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik geen video's bekijken?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom iemand geen video's kan bekijken. Eén reden kan zijn dat het apparaat waarop men de video probeert te bekijken niet over de nodige videospelersoftware beschikt. Een andere reden kan zijn dat het videobestand zelf corrupt is of niet compatibel met het apparaat. Ten slotte kan de video worden gehost op een site die door de internetfilter van het apparaat wordt geblokkeerd. Hoe kan ik het geluid harder zetten? Er zijn een paar manieren om het geluid harder te maken:
1. Zet het volume op uw apparaat hoger.
2. Gebruik een koptelefoon of oordopjes om het geluid harder te zetten.
3. Gebruik een luidsprekersysteem om het geluid te versterken.
4. 4. Verhoog het volume van uw computer of andere mediaspeler.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat dit betreft, hoe kom ik in instellingen?

Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens instellingen . Blader vervolgens door de verschillende categorieën of gebruik een zoekopdracht om te vinden wat u zoekt. Vervolgens, hoe zet je het geluid harder met je toetsenbord? Dat zijn bij de meeste toetsenborden de toetsen F10,F11 en F12 in combinatie de alt toets. F10 is in de meeste gevallen het in- en uitschakelen van het geluid, F11 en F12 zijn de volume regelaar toetsen voor hard en zacht......

Dit in overweging nemend, hoe stille modus uit?

Klik in het venster Instellingen op Beheerinstellingen. Zet onder Instellingen voor Stille modus in de rij Stille modus de Aan/Uit -schakelaar op Aan of Uit. Dienovereenkomstig, hoe zet je stille meldingen uit? Er zijn twee manieren om stille meldingen uit te schakelen. De eerste is door naar de instellingen van je telefoon te gaan en naar de geluidsinstellingen te navigeren. Daar kun je de optie voor stille meldingen uitschakelen. De tweede manier is door een lange toetsaanslag op het volume-omlaag-pictogram uit te voeren wanneer een stille melding binnenkomt. Dit zal de melding dempen en ervoor zorgen dat deze niet langer stil is.

Wat is stille modus aan?

In stilte-modus, het toestel zet alle geluiden uit. Dit betekent dat de telefoon niet rinkelt of trilt voor inkomende oproepen, berichten of andere meldingen.

Door Burkhard

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel dB is hinderlijk? :: Waarom heb ik geen geluid bij mijn filmpjes?
Handige links