Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Geschiedenis Vinden?

Waar kan ik mijn geschiedenis vinden?

Je geschiedenis bekijken

  1. Tik rechtsboven op Meer. Geschiedenis. Als de adresbalk onderaan staat, veeg je omhoog op de adresbalk. Tik op Geschiedenis .
  2. Als je een site wilt bezoeken, tik je op het item. Als je de site op een nieuw tabblad wilt openen, tik je op het item en houd je dit vast. Tik rechtsboven op Meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, wat heb ik voor het laatst opgezocht?

Ga naar www.google.nl/history. Log in met uw Google-account als u nog niet ingelogd bent. Een overzicht van uw zoek- en surfgeschiedenis verschijnt. Hier staat op welke woorden u bij Google zocht en welke websites u bekeek terwijl u bij Google was ingelogd. Waar blijft verwijderde geschiedenis? Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd.

Waar is browsegeschiedenis?

Browsing history is een overzicht van de websites die u hebt bezocht. Het wordt meestal opgeslagen in een bestand in uw webbrowser. Bovendien, wie kan zien wat je opzoekt? Er zijn een paar verschillende manieren om deze vraag te beantwoorden. Eén manier is om te zeggen dat als je een openbare computer gebruikt, iedereen die dezelfde computer gebruikt kan zien wat je opzoekt. Een andere manier om deze vraag te beantwoorden is te zeggen dat als u een privé-computer gebruikt, de enige mensen die kunnen zien wat u opzoekt, mensen zijn die toegang hebben tot die computer.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard?

Je kunt in een nieuw venster kiezen of gegevens automatisch na 3 of 18 maanden verwijderd worden, of dat je liever zelf kiest wanneer data verwijderd wordt. Alle data die ouder is dan de gekozen instelling wordt automatisch verwijderd zo belooft de internetgigant. Hoe verwijder ik zoektermen? Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.

Hoe wis je zoektermen?

Dit kan bijvoorbeeld een zoekopdracht zijn die je hebt gedaan op Google of een website die je hebt bezocht in Chrome:

  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar myactivity.google.com.
  2. Scroll omlaag naar je activiteit.
  3. Zoek het item dat je wilt verwijderen.
  4. Tik bij het item dat je wilt verwijderen op Verwijderen .
Vervolgens, waarom kan ik mijn zoekopdrachten niet verwijderen? Als u een zoekopdracht hebt uitgevoerd en u bent tevreden met de resultaten, kunt u de zoekopdracht opslaan zodat u deze later nog eens kunt uitvoeren. Dit doet u door op de knop 'Zoekopdracht opslaan' te klikken die u bovenaan de pagina vindt.
U kunt een zoekopdracht niet verwijderen als u deze hebt opgeslagen. Als u een zoekopdracht wilt verwijderen, kunt u deze wijzigen of de zoekopdracht opnieuw uitvoeren en de resultaten opslaan.

Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Als je je geschiedenis wist, gebeurt er het volgende:
- Alle cookies worden verwijderd. Dit betekent dat alle websites die je bezocht hebt niet meer weten wie je bent en je voorkeuren niet meer kennen.
- Alle bestanden die in je cache zijn opgeslagen, worden verwijderd. Dit kan ervoor zorgen dat sommige websites sneller laden, omdat er minder gegevens hoeven te worden opgehaald.
- Alle bestanden die in je geschiedenis zijn opgeslagen, worden verwijderd. Dit kan ervoor zorgen dat sommige websites trager laden, omdat er meer gegevens hoeven te worden opgehaald.
- Alle zoekopdrachten die je hebt uitgevoerd, worden verwijderd.

Door Dorisa Ostertag

Vergelijkbare artikelen

Wat heb ik vandaag opgezocht? :: Waar vind ik de gescande documenten?
Handige links