Huis > H > Hoe Wis Ik Mijn Geschiedenis Op Samsung?

Hoe wis ik mijn geschiedenis op Samsung?

Je geschiedenis wissen

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer. Geschiedenis.
  3. Tik op Browsegegevens wissen.
  4. Selecteer naast Periode welk gedeelte van de geschiedenis je wilt verwijderen. Als je alles wilt wissen, tik je op Alles.
  5. Vink 'Browsegeschiedenis' aan.
  6. Tik op Gegevens wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe verwijder je Google geschiedenis op iPhone?

Je browsergegevens verwijderen

  1. Open de Chrome-app. op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Geschiedenis .
  3. Tik onderaan op Browsegegevens wissen.
  4. Selecteer de typen gegevens je wilt verwijderen.
  5. Tik op Browsegegevens wissen. Browsegegevens wissen.
  6. Tik in de rechterbovenhoek op Gereed.
Hoe vind ik informatie over iemand? Mensen zoeken op Google

Tik de naam tussen aanhalingstekens, bijvoorbeeld "sophie de groot". Probeer ook voorletter en achternaam: "s. de groot". Voeg toe wat je weet over deze persoon, bijvoorbeeld woonplaats, club of bedrijf. Tip: kijk ook bij afbeeldingen.

Wat is het meest gegoogeld?

De meest gegoogelde termen variëren afhankelijk van de periode en de locatie, maar enkele van de populairste onderwerpen zijn beroemdheden, atleten, weersomstandigheden en politieke figuren. In het algemeen zoeken mensen naar informatie over onderwerpen die relevant zijn voor hun persoonlijke leven of actuele gebeurtenissen. Wie heeft mij gezocht op internet? Het eenvoudige antwoord is dat je niet echt kunt weten wie op internet naar je heeft gezocht, tenzij ze het je vertellen. Er zijn echter enkele manieren om een idee te krijgen. Google Alerts is een tool die u een e-mail stuurt telkens wanneer uw naam op het internet wordt vermeld, wat ook kan betekenen dat iemand naar u zoekt. Social media sites houden ook bij wie er op hun site naar je zoekt. Facebook laat je bijvoorbeeld zien onder het kopje "Search for you" aan de linkerkant van de homepage.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waar staat geschiedenis op iPad?

Tik bovenaan op uw profiel. Tik op Privacy en beveiliging. Tik op Browsegegevens wissen. Tik op Browsegeschiedenis. Wat dit betreft, hoe zie je geschiedenis ipad? Safari

  1. Open de 'Safari'-app.
  2. Druk onderaan in beeld op het icoontje van een boekje. Dit is het icoontje rechts van het midden.
  3. Druk onder 'Bladwijzers' op het klokje. Je ziet nu je browsegeschiedenis.
  4. Druk rechtsonder op 'Wis'.
  5. Je hebt vier keuzes:
  6. Maak je keuze.

Wat is een materiaal blokkering?

– Bepaalde functies binnen een webbrowser kunnen door een materiaalblokkering worden geweigerd. Denk hierbij aan knoppen of andere opties waarop wel geklikt kan worden maar verder niets doen. Bovenstaande functies zijn dus erg bepalend voor de functionaliteit van een webbrowser. Men kan zich ook afvragen: hoe is google gemaakt? Google is een Amerikaans technologiebedrijf dat zich vooral richt op internetdiensten en producten. Het bedrijf werd opgericht in 1998 door Larry Page en Sergey Brin, twee studenten aan de Stanford University. Google is 's werelds grootste zoekmachine en maakt ook gebruik van de gegevens die zij verzamelt via haar zoekmachine en andere diensten om gerichte advertenties te kunnen tonen. Google heeft ook een aantal andere populaire diensten, zoals Gmail, Google Maps en YouTube.

Wie zijn de eigenaren van Google?

De eigenaren van Google zijn Larry Page en Sergey Brin. Page en Brin zijn de oprichters van Google en hebben sinds 1998 de leiding over het bedrijf.

Door Vaden

Vergelijkbare artikelen

Waar vind je de geschiedenis van Google Chrome? :: Wat heb ik vandaag opgezocht?
Handige links