Huis > H > Hoe Kom Je Bij Je Geschiedenis Mac?

Hoe kom je bij je geschiedenis Mac?

Op een Mac kun je de geschiedenis raadplegen door in de Safari-menubalk te klikken op 'Geschiedenis'. In iOS kun je dit doen door Safari te openen, tik op het boekje in de navigatiebalk ▸ Boekje ▸ geschiedenis. Vanaf OS X Yosemite en iOS 8 is het mogelijk om de geschiedenis voor een kortere periode te wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe wis ik de geschiedenis op mijn iPad?

Klik om door de geschiedenis te bladeren. Er staat een vinkje achter 'Geschiedenis doorbladeren'. Tik achter 'Periode' op het uitklapmenu en vervolgens op de periode waarvan u de geschiedenis wilt verwijderen. Gegevens wissen staat rechtsonder.

Hoe krijg ik mijn adresbalk terug?

Klik met de rechtermuisknop op de titelbalk.

Als de werkbalk mist, dan kan het zijn dat het niet zichtbaar is in de actiebalken bovenin het venster. Klik met de rechtermuisknop helemaal bovenin het venster voor een lijst met alle werkbalken. Geactiveerde werkbalken hebben een vinkje ernaast staan.
Hoe krijg je de zoekbalk weer boven iPhone? Volg deze stappen: Open Safari en surf naar een website naar keuze. Tik links in de adresbalk op de aA-knop. Kies nu voor Toon bovenste adresbalk.

Dit in overweging nemend, hoe krijg je de taakbalk weer boven?

Er zijn een paar verschillende manieren om de taakbalk weer terug te krijgen, afhankelijk van hoe hij in eerste instantie verborgen was.
Als de taakbalk per ongeluk verborgen was, kunt u gewoon uw muiscursor naar de onderkant van het scherm bewegen waar de taakbalk zich bevindt. De taakbalk verschijnt automatisch weer.
Als de taakbalk verborgen is en u hem niet kunt zien, kunt u op de Windows-toets + T op uw toetsenbord drukken om hem weer tevoorschijn te halen.
Als de taakbalk verborgen is en u hem niet kunt zien, kunt u ook met de rechtermuisknop op het bureaublad klikken en Taakbalkinstellingen selecteren. Hier kunt u de optie selecteren om de taakbalk altijd weer te geven. Kan iemand mijn geschiedenis zien? Ja. Uw geschiedenis wordt opgeslagen in uw browser en kan worden gezien door iedereen die toegang heeft tot uw computer. Om uw geschiedenis te wissen, gaat u naar de instellingen van uw browser en wist u uw geschiedenis.

Gerelateerde artikelen

Waarom geschiedenis wissen?

Wis de lijst met bezochte websites in elke browser om uw privacy te beschermen of ruimte op uw apparaat vrij te maken. Wanneer u een browser sluit, kunt u ervoor kiezen om uw browsegeschiedenis te laten wissen.

Trouwens, hoe lang blijft geschiedenis bewaard?

Bijvoorbeeld wanneer u onlangs een website bezocht hebt waarvan u niet precies meer weet hoe er terecht gekomen bent, maar nog wel ongeveer weet wanneer het was. Iets terugzoeken in de browsergeschiedenis kan veelal tot ongeveer 90 dagen. Wat ouder is dan 90 dagen wordt automatisch verwijderd. Hoe kan ik recente zoekacties verwijderen? Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.

En nog een vraag, kan je school je geschiedenis zien?

En docenten op school kunnen ook op onze beeldschermen kijken als we zijn ingelogt op de computer en alles zien wat we doen en onze Browsergeschiedenis bekijken. Wat als je je geschiedenis niet kan wissen? Als je je geschiedenis niet kunt wissen, betekent dit dat er geen manier is om het te doen via de normale weg. Dit kan gebeuren als je een oudere versie van een browser gebruikt of als je een andere browser gebruikt dan de standaardbrowser voor je besturingssysteem. In dat geval moet je de instructies voor het wissen van de geschiedenis van je browser opzoeken of contact opnemen met de leverancier van je browser.

Wat heb ik vandaag opgezocht?

Ik heb vandaag gekeken naar de weersverwachting voor de komende week. Het ziet ernaar uit dat het een beetje wisselvallig weer gaat worden, dus ik moet een paraplu meenemen als ik naar buiten ga. Ook heb ik gekeken naar een aantal nieuwsberichten over de politieke situatie in Turkije. Het is een interessante en complexe kwestie, dus ik wil er meer over leren.

Door Tak Blackley

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik bezochte websites verwijderen? :: Welke soorten PlayStation 3 zijn er?
Handige links