Huis > W > Waar Vind Ik De Backup Van Mijn Iphone?

Waar vind ik de backup van mijn iPhone?

Op een iPhone, iPad of iPod touch:

  1. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud'.
  2. Tik op 'Beheer opslag' en tik vervolgens op 'Reservekopieën'.
  3. Tik op een reservekopie om meer informatie weer te geven, te kiezen welke gegevens in de reservekopie moeten worden opgenomen of om de reservekopie te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe automatisch backup maken?

Hiervoor kunt u clouddiensten zoals Dropbox, Google Drive, iCloud en OneDrive gebruiken. De hoeveelheid (gratis) opslagruimte verschilt per aanbieder, maar de standaard ruimte is over het algemeen niet genoeg om een back-up te maken van de gehele computer. Wat dit betreft, waar slaat smart switch backup op? 1 Open Smart Switch op de computer en sluit je smartphone of tablet aan. 2 Klik op 'Back-up' in het menu. 3 Selecteer de gegevens waar je een back-up van wilt maken. 4 Er wordt een back-up van je gegevens op de PC opgeslagen.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn whatsapp weer terug?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de stappen die je moet nemen om je WhatsApp terug te krijgen, afhankelijk zijn van de situatie. Enkele algemene tips die kunnen helpen zijn echter:
Controleer of er een back-up van je WhatsApp-gegevens is (dit kun je doen via het instellingenmenu van WhatsApp). Als er een back-up beschikbaar is, kun je je gegevens vanuit deze back-up herstellen.
Direct contact opnemen met de ondersteuning van WhatsApp. Zij kunnen je mogelijk helpen je account of gegevens te herstellen.
Proberen in te loggen op je account vanaf een ander apparaat. Dit kan helpen als je account tijdelijk is vergrendeld.
Kijken of je telefoonnummer nog steeds is gekoppeld aan je WhatsApp-account. Als dat niet het geval is, moet je je account mogelijk opnieuw verifiëren met een nieuw telefoonnummer. Dit in overweging nemend, waar wordt whatsapp backup opgeslagen android? WhatsApp-back-ups worden standaard opgeslagen op de interne opslag van je apparaat. Je kunt controleren of je WhatsApp-back-ups zijn opgeslagen op de SD-kaart van je apparaat door te gaan naar WhatsApp-instellingen > Chats > Chatback-up en te tikken op Back-up naar Google Drive. Als je een pad naar je SD-kaart ziet, worden je WhatsApp-back-ups op je SD-kaart opgeslagen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe zet ik mijn WhatsApp geschiedenis terug?

Jouw WhatsApp geschiedenis herstellen

WhatsApp geschiedenis herstellen doe je door het verwijderen van de applicatie en deze opnieuw te installeren. WhatsApp vraagt of je gebruik wil maken van een eerdere back-up. Hiermee herstel je jouw WhatsApp geschiedenis.
Waar staat Samsung backup? Stap 1. Open Instellingen en tik op Accounts en backup. Stap 2. Tik op Samsung Cloud.

Waarom zie ik mijn WhatsApp backup niet in Google Drive?

Als WhatsApp geen back-up vindt, kan dat de volgende oorzaken hebben: Je bent niet ingelogd op hetzelfde Google-account. Je gebruikt niet hetzelfde telefoonnummer als waarmee de back-up werd gemaakt. Je SD-kaart of chatgeschiedenis is beschadigd. Hoe bekijk ik mijn Samsung cloud? Om je Samsung Cloud te bekijken, ga je naar de instellingen van je apparaat en selecteer je 'Cloud en accounts'. Vervolgens selecteer je 'Samsung Cloud'. Je kunt nu je Samsung Cloud-gegevens bekijken, zoals de opslagruimte die je nog hebt en de lijst met gesynchroniseerde items.

Hoe maak ik een backup van mijn iPhone?

"How do I backup my iPhone?"
Er zijn twee manieren om je iPhone te back-uppen: via iCloud of via iTunes.
iCloud-back-up:
1. Ga naar de instellingen van je iPhone.
2. Tik op 'iCloud'.
3. Tik op 'Opslaan en back-up'.
4. Zorg ervoor dat de optie 'iCloud-back-up' is ingeschakeld.
5. Tik op 'Back-up nu'.
iTunes-back-up:
1. Sluit je iPhone aan op je computer met een USB-kabel.
2. Start iTunes.
3. Klik in het menu bovenin op 'iTunes'.
4. Klik op 'Preferences'.
5. Ga naar het tabblad 'Devices'.
6. Selecteer je iPhone in de lijst met devices.
7. Klik op 'Back-up Now'.

Door Lunt

Vergelijkbare artikelen

Is Gmail versleuteld? :: Hoe maak je een backup van je bestanden?
Handige links