Huis > H > Hoe Kun Je Een Bestand Kleiner Maken?

Hoe kun je een bestand kleiner maken?

U kunt het bestand comprimeren, of zippen, in Windows. Hierbij wordt het bestand kleiner, maar behoudt het de oorspronkelijke kwaliteit van uw presentatie. U kunt ook de mediabestanden in de presentatie comprimeren, zodat ze kleiner worden en eenvoudiger kunnen worden verzonden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat dit betreft, hoe veilig grote bestanden versturen?

Versturen van grote bestanden op een veilige manier tot 250 GB is niet eenvoudig. WeTransfer, Dropbox, Google Drive zijn de meest gekende platformen om grote bestanden te kunnen delen. Het voordeel van WeTransfer is dat je documenten met enkele eenvoudige klikken gemakkelijk kan delen. Hoe kan je veel foto's versturen? Er is zelfs geen registratie nodig:

  1. Ga naar www.wetransfer.com.
  2. Klik op.
  3. Selecteer de bestanden die u wilt versturen.
  4. Klik op.
  5. Er verschijnt een melding over het aantal bestanden dat geselecteerd is. Klik op.
  6. Klik in het vak.
  7. Klik in het vak.
  8. Schrijf in het vak 'Bericht' eventueel een toelichting.

Hoe 5 GB versturen?

Er zijn een paar manieren om 5 GB te versturen:
1. Gebruik een dienst voor het delen van bestanden: Diensten zoals Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive maken het eenvoudig om grote bestanden te versturen. Maak gewoon een gedeelde link naar het bestand en stuur die naar de ontvanger. De ontvanger kan dan op de link klikken om het bestand te downloaden.
2. Gebruik een cloudopslagdienst: Cloudopslagdiensten zoals Amazon S3 en Azure Storage bieden een eenvoudige manier om grote bestanden te verzenden. Upload het bestand gewoon naar uw account en deel de link met de ontvanger. De ontvanger kan het bestand dan downloaden vanaf de link.
3. Gebruik een bestandsoverdrachtservice: Diensten voor bestandsoverdracht zoals WeTransfer en SendSpace bieden een handige manier om grote bestanden te verzenden. Upload het bestand gewoon naar de dienst en deel de link met de ontvanger. De ontvanger kan het bestand dan via de link downloaden.
4. Gebruik een hulpmiddel voor bestandscompressie: Bestandscompressietools zoals 7-Zip en WinRAR kunnen u helpen bij het verzenden van grote bestanden. Comprimeer het bestand in een ZIP- of RAR-bestand en stuur het naar de ontvanger. De ontvanger kan het bestand dan decomprimeren om toegang te krijgen tot de inhoud.
5. Gebruik een VPN: Een VPN kan u helpen bij het verzenden van grote bestanden door een veilige, versleutelde verbinding tot stand te brengen. Maak gewoon verbinding met een VPN-server en deel het bestand met de ontvanger. De ontvanger kan het bestand dan downloaden via de VPN-verbinding. Dus, hoe verwijder ik oude mails in gmail? Om oude mails in Gmail te verwijderen, kunt u het volgende doen:
-Open Gmail en klik op het uitklapmenu "Meer" bovenaan je inbox.
Selecteer in het uitklapmenu "Instellingen".
Op de instellingenpagina scrolt u omlaag naar de sectie "Filters en geblokkeerde adressen" en klikt u op de link "Een nieuw filter maken".
-In het veld "Heeft de woorden" voert u "older_than:1y" in. Dit zal zoeken naar alle e-mails die ouder zijn dan een jaar.
Klik op de link "Filter maken met deze zoekopdracht".
-Op de volgende pagina selecteert u de optie "Verwijderen" en vervolgens klikt u op de knop "Filter maken".
Dit verwijdert alle e-mails die ouder zijn dan een jaar.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe selecteer je alle mails in Outlook?

A. Ctrl + A: Open de opgegeven map in Outlook, selecteer een e-mail (of contactpersoon, agenda-items, taken, enz.) Erin en druk op Ctrl + A toetsen tegelijk. Hoe mail verwijderen zonder te openen? Met behulp van de toets combinatie alt⌥ + delete kun je namelijk een email verwijderen zonder dat de opvolgende email automatisch wordt geopend. De email blijft ongelezen en in plaats van de opvolgende e-mail wordt er een leeg berichten venster getoond.

Kun je een mail terughalen?

Een e-mail terughalen met Verzenden ongedaan maken

Meteen nadat je een bericht hebt verzonden, kun je het bericht weer intrekken: Linksonder zie je Bericht verzonden en een optie Ongedaan maken of Bericht bekijken. Klik op Ongedaan maken.
Hoe mails definitief verwijderen Outlook? Om e-mails permanent te verwijderen uit Outlook, ga je naar het tabblad 'Home' in de ribbon en klik je op 'Junk'. In het drop-downmenu selecteer je 'Junk E-mail Options'.
In het venster dat verschijnt, selecteer je onder 'When I mark a message as junk' de optie 'Permanently delete suspected junk e-mail instead of moving it to the Junk E-mail folder'. Klik vervolgens op 'OK'.

Hoe verstuur je een groot PDF-bestand?

Om een ​​grote PDF-bestand te verzenden, moet u eerst het bestand comprimeren. Dit kan met een gratis programma zoals 7-Zip. Nadat het bestand is gecomprimeerd, kunt u het bestand naar een e-mailadres verzenden of het uploaden naar een bestandsserver.

Door Kenon Reffner

Vergelijkbare artikelen

Welke apps zijn apps van derden? :: Hoe grote bestanden via mail sturen?
Handige links