Huis > W > Welke Smartphone Merken Zijn Niet Chinees?

Welke smartphone merken zijn niet Chinees?

Welke smartphone merken zijn niet Chinees? Er is voldoende keuze uit niet-Chinese smartphonemerken. Bijvoorbeeld Samsung, iPhone, Sony, Google, CAT, LG of Wiko. Let op met de merken HTC, Acer en Asus.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat is een goede Chinese telefoon?

Xiaomi: de grootste telefoonfabrikant van China. Huawei: heel bekend, maar mag geen Google diensten meer gebruiken. Honor: voormalig dochtermerk van Huawei dat nu op eigen voeten staat. Realme: een merk dat goede Chinese telefoons maakt, eigendom van OPPO. Dienovereenkomstig, welke chinese smartphone kopen? Welk merk Chinese smartphone kopen?

  • Xiaomi: een erg goed merk met hoge kwaliteit producten. Xiaomi wordt ook wel het Apple van China genoemd.
  • Oppo: zeer goedkoop en goede kwaliteit.
  • OnePlus: eerder zeer goedkoop, nu wat duurder.
  • ZTE: Redelijk groot merk in China zelf, prima kwaliteit.

Daarvan, waarom geen chinese telefoon?

Er zijn een paar redenen waarom iemand misschien geen Chinese telefoon wil kopen. De eerste reden is dat Chinese telefoons vaak niet zo betrouwbaar zijn als telefoons van meer gevestigde merken. Dit komt omdat Chinese fabrikanten vaak minder streng zijn in hun kwaliteitscontrole. Daardoor is de kans groter dat Chinese telefoons hardware- of softwarefouten vertonen.
Een andere reden waarom iemand misschien geen Chinese telefoon wil kopen, is dat ze mogelijk niet compatibel zijn met bepaalde netwerken of diensten. Sommige Chinese telefoons kunnen bijvoorbeeld geen verbinding maken met het LTE-netwerk in de Verenigde Staten. Bovendien hebben Chinese telefoons mogelijk geen toegang tot bepaalde Google-diensten, zoals de Play Store of Gmail.
Tot slot bieden Chinese telefoons mogelijk niet hetzelfde niveau van klantenondersteuning als telefoons van meer gevestigde merken. Als je een probleem hebt met je Chinese telefoon, kan het moeilijk zijn om in contact te komen met de klantenservice of om een vervangende telefoon te krijgen. Is Gigaset Chinees? Gigaset is een Duits bedrijf dat telefoons en andere telecommunicatietoestellen produceert. Het bedrijf is weliswaar aanwezig in China, maar het is geen Chinees bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat dit betreft, welke telefoon komt uit china?

Koop uit je China

"Er zijn drie grote Chinese telefoonmerken: Huawei, Oppo en Xiaomi. Zij maken heel goede smartphones. Vergis je niet, ook Samsung en iPhone worden in China gemaakt. China heeft alles in huis, dus kan deze toestellen voor heel weinig verkopen."
Vervolgens, welke merken uit china? Kies een van de Chinese merken

  • OnePlus smartphones. OnePlus maakt hoogwaardige smartphones.
  • HiSense elektronica. HiSense is één van de Chinese merken die je in de gaten moet houden.
  • HomTom. Budget smartphones van verrassend goede kwaliteit.
  • Xiaomi elektronica.
  • Chuwi laptops & tablets.
  • Haier.

En nog een vraag, is een xiaomi telefoon veilig?

De smartphones van het Chinese merk Xiaomi zijn dan wel populair om hun lage prijzen en hoge kwaliteit, maar er blijkt een addertje onder het gras te zitten: de apparaten sturen veel privégegevens door naar servers in China. Daar kunnen ze worden ingezien door de Chinese overheid, meldt onderzoeksite Follow The Money. Is Oppo Chinees? Nee, Oppo is een Amerikaanse multinationale technologieconcern met hoofdvestiging in Californië, Verenigde Staten. Het bedrijf werd opgericht in 2004.

Wat betekent CN Aliexpress?

CN Aliexpress is een e-commerceplatform dat bedoeld is voor zowel bedrijven als particulieren. Het is een onderdeel van Alibaba Group, een van 's werelds grootste e-commercebedrijven. Aliexpress biedt een veelheid aan producten aan, van kleding en accessoires tot elektronica en meubels, en levert ze rechtstreeks van fabrikanten en groothandels naar consumenten over de hele wereld.

Door Runck

Vergelijkbare artikelen

Wat is een globale versie? :: Welke tablet is beter Lenovo of Samsung?
Handige links