Huis > W > Waarom Wordt Google Play Services Niet Ondersteund Door Uw Apparaat?

Waarom wordt Google Play services niet ondersteund door uw apparaat?

Als de mobiele telefoon of tablet niet ondersteund wordt dan is het niet mogelijk om de Google Play Store app opnieuw te installeren. Als duidelijk is dat het apparaat op Android draait dan is het mogelijk dat je de Google Play Store app per ongeluk verborgen hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe reset ik mijn Play Store?

Verwijder Play Store-updates en installeer deze opnieuw

Zoek de Play Store-app op het startscherm of app-scherm van je apparaat. Tik op de Play Store-app en houd vast. Updates verwijderen. Als je wordt gevraagd of je de Play Store-app wilt terugzetten op de fabrieksversie, tik je op OK.
Bovendien, hoe kan ik google play services updaten? De Google Play Store updaten

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Instellingen Over. Play Store-versie.
  4. Als de Play Store up-to-date is, krijg je een bericht. Tik op OK. Als er een update beschikbaar is, wordt deze over een paar minuten automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Trouwens, hoe zet ik google play services uit?

U kunt Google Play Services uitschakelen door naar de app Instellingen van uw telefoon te gaan, vervolgens naar Apps & meldingen en vervolgens naar Alle apps weergeven. Scroll naar beneden en zoek Google Play Services, tik vervolgens op de knop Uitschakelen. Hoe komt het dat Google steeds stopt? Er kunnen een paar redenen zijn waarom Google blijft stoppen. Het kan een probleem zijn met de Google-app, een probleem met het apparaat of een probleem met de netwerkverbinding.
Als het een probleem is met de Google-app, probeer dan de app opnieuw te starten of te resetten. Als het een probleem is met het apparaat, probeer dan het apparaat opnieuw op te starten of te resetten. Als het een probleem is met de netwerkverbinding, probeer dan verbinding te maken met een ander netwerk of de router opnieuw op te starten.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Daarvan, wat betekent je apparaat is niet compatibel met deze versie?

De fout verschijnt wanneer de Play Store denkt dat uw apparaat niet compatibel is met de app die u probeert te downloaden. Dit betekent niet dat er een probleem is met uw apparaat. De fout betekent dat de app-ontwikkelaar heeft uw apparaat niet voor hun app gekozen (om hun eigen redenen). Je kunt ook vragen kan google play services niet updaten? Problemen met Google Play-services oplossen

  • Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik op Apps en meldingen. Alle apps bekijken.
  • Scroll omlaag en tik op Google Play-services.
  • Scroll omlaag en tik op App-details.
  • Tik op Updaten of Installeren.

Wat is Google Play service voor Ar?

Google Play-services voor AR wordt automatisch geïnstalleerd en geüpdatet op ondersteunde apparaten. Via deze service zijn AR-belevingen (augmented reality) mogelijk die zijn gemaakt met ARCore. Automatische updates zorgen dat apps met AR-functionaliteit werken zonder dat een aanvullende download is vereist. Waarom kan ik niet inloggen op Play Store? Als je niet in kunt loggen op de Play Store, kan dat verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je niet bent ingelogd op je Google-account, of dat je geen toegang hebt tot het internet. Als je wel bent ingelogd op je Google-account, maar je toch niet in kunt loggen, kan dat betekenen dat je Google-account is geblokkeerd of dat je geen toegang hebt tot de Play Store. In dat geval moet je contact opnemen met de klantenservice van Google.

Bovendien, waarom worden mijn apps niet bijgewerkt?

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom apps niet automatisch bijgewerkt worden. Het kan zijn dat de automatische update-instelling van de app is uitgeschakeld. Het kan ook zijn dat de app niet compatibel is met het huidige besturingssysteem van het apparaat. Soms is het ook mogelijk dat de app-store van het apparaat geen toegang heeft tot de servers van de app-ontwikkelaar.

Door Selinski

Vergelijkbare artikelen

Wat is Google Play service voor Ar? :: Wat is Google Play Protect?
Handige links