Huis > W > Waar Kan Je Een Grafiek Maken?

Waar kan je een grafiek maken?

Op grafiektool.nl kun je online diverse grafieken en diagrammen maken, delen en bewerken. Onder andere staafdiagrammen, lijn grafieken, taart diagrammen, XY grafieken en Bubble diagrammen zijn mogelijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: hoe maak je een grafiek op papier?

Maak een goede schaalverdeling, het liefst met mooie afgeronde getallen. Gebruik het papier optimaal en probeer de X-as en Y-as ongeveer even lang te maken. Plaats ook niet teveel getallen op de assen, om de grafiek goed leesbaar te houden. Vermeld bij beide assen duidelijk de grootheid en eenheid. Daarvan, hoe maak ik een grafiek met 2 assen? Een secundaire as aan een grafiek toevoegen of hieruit verwijderen in Excel

  1. Selecteer een grafiek om Hulpmiddelen voor grafieken te openen.
  2. Selecteer Ontwerpen > Grafiektype wijzigen.
  3. Selecteer Combinatie > Gegroepeerde kolom - lijn op secundaire as.
  4. Selecteer Secundaire as voor de gegevensreeks die u wilt tonen.

Hoe maak je een grafiek in Word Online?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een grafiek kunt maken in Word Online. Eén manier is om de ingebouwde grafiektool te gebruiken. Daarvoor moet u eerst de gegevens selecteren die u in de grafiek wilt opnemen. Zodra u de gegevens hebt geselecteerd, klikt u op het tabblad "Invoegen" en vervolgens op de knop "Grafiek". Dit opent het dialoogvenster Grafiek invoegen. Hier kunt u het type grafiek kiezen dat u wilt maken. Zodra u het diagramtype hebt gekozen, klikt u op de knop "OK".
Een andere manier om een grafiek in Word Online te maken is het gebruik van een sjabloon. Klik hiervoor op het menu "Bestand" en vervolgens op de optie "Nieuw". In het dialoogvenster Nieuw klikt u op het tabblad "Sjablonen". Op het tabblad Sjablonen ziet u verschillende sjablonen die u kunt gebruiken om een grafiek te maken. Als u een sjabloon hebt gevonden dat u bevalt, klikt u op de knop "Maken".
Nog een andere manier om een grafiek te maken in Word Online is het gebruik van een invoegtoepassing van derden. Er zijn verschillende invoegtoepassingen die u kunt gebruiken om een grafiek te maken. Om een lijst met invoegtoepassingen te vinden, klikt u op het tabblad "Invoegen" en vervolgens op de knop "Invoegtoepassingen". Dit opent het dialoogvenster Invoegtoepassingen. Hier kunt u de invoegtoepassing selecteren die u wilt gebruiken. Vervolgens, hoe maak je online een staafdiagram? Er zijn veel manieren om online een staafdiagram te maken. Eén manier is om een online grafische rekenmachine te gebruiken, zoals Desmos.com. Een andere manier is om een online spreadsheetprogramma te gebruiken, zoals Google Sheets.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat is het plotten van een grafiek?

Plotten is eigenlijk een ander woord voor het tekenen van een grafiek. Bij plotten vul je eerst een formule op je rekenmachine in en daarna tekent de rekenmachine de grafiek voor je. Wat voor soort grafieken zijn er? Verschillende diagrammen

  • grafieken.
  • diagrammen.
  • lijndiagram.
  • staafdiagram.
  • histogram.
  • cirkeldiagram.
  • beelddiagram.
  • steelbladdiagram.

Dit in overweging nemend, hoe maak je een lijn grafiek in excel?

Grafiek invoegen

  1. Selecteer de tabel in zijn geheel.
  2. Klik op het tabblad Invoegen.
  3. In de groep 'Grafieken' staat een aantal opties.
  4. Advies nodig?
  5. Wij kiezen in de groep 'Grafieken' voor een lijngrafiek.
  6. Excel toont verschillende opties voor een lijngrafiek.
  7. Wij klikken op Lijn met markeringen.
Hoe maak je een grafiek tekenen? Om een grafiek te tekenen, heb je eerst een aantal punten nodig die je wilt verbinden. Deze punten kun je berekenen door een aantal berekeningen uit te voeren, of je kunt ze gewoon op een stuk papier noteren. Als je de punten hebt, kun je een lijn tussen hen tekenen. De lijn kan recht zijn, of ze kunnen gebogen zijn. Als je de lijn hebt getekend, kun je de grafiek verder aankleden met kleuren of patronen.

Mensen vragen ook: hoe maak je een staafdiagram op papier?

Om een bar grafiek op papier te maken, heb je eerst wat ruimte nodig op een vel papier. Teken dan twee lijnen, een horizontale en een verticale, die door elkaar snijden in het midden van het papier. De verticale lijn wordt de y-as en de horizontale lijn wordt de x-as.
Begin vervolgens met het opmeten van de y-as. Meet de hoogte van de bar die je wilt maken en markeer die op de y-as. Doe hetzelfde voor de x-as. Meet de lengte van de x-as en markeer die op de lijn.
Teken vervolgens de bars op de grafiek. Begin bij de y-as en teken lijnen naar boven en naar beneden tot je bij de X-as komt. Zorg ervoor dat de lijnen even lang zijn als de afstand die je eerder hebt gemeten.
Herhaal dit proces voor elke bar die je wilt toevoegen aan de grafiek.

Door Arnon Osullivan

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goede Grafiektitel? :: Hoe grafiek bewerken in Excel?
Handige links