Huis > H > Hoe Maak Je Een Grafiek In Excel 2016?

Hoe maak je een grafiek in Excel 2016?

Selecteer de gegevens die u wilt gebruiken om een grafiek te maken. Klik op Invoegen > Aanbevolen grafieken. Schuif op het tabblad Aanbevolen grafieken door de lijst met grafieken die worden aanbevolen voor uw gegevens en klik op een grafiek om te zien hoe de gegevens eruit komen te zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een grafiek?

U kunt een eenvoudige grafiek maken in Word door op Invoegen > Grafiek te klikken en de gewenste grafiek te kiezen.

  1. Klik op Invoegen > Grafiek.
  2. Klik op het grafiektype en dubbelklik vervolgens op de gewenste grafiek.
  3. Vervang de standaardgegevens door uw eigen informatie in het werkblad dat wordt weergegeven.
Trouwens, hoe verander je de as in excel? Assen weergeven of verbergen (Office 2010)
  1. Klik ergens in de grafiek waarvan u de assen wilt weergeven of verbergen.
  2. Klik op het tabblad Indeling in de groep Assen op Assen.
  3. Klik op het type as dat u wilt weergeven of verbergen en klik vervolgens op de gewenste opties.

Wat heb je nodig om een grafiek te maken?

Wanneer u een grafiek maakt, hebt u een dataset nodig om uit te zetten. Deze dataset kan vanaf nul worden gemaakt, of uit een reeds bestaande gegevensbron worden gehaald. Zodra je de gegevens hebt, moet je beslissen welk type grafiek de gegevens het best weergeeft. De meest voorkomende grafiektypen zijn lijngrafieken, staafdiagrammen en taartdiagrammen. Zodra je het type grafiek hebt gekozen, moet je de juiste software kiezen om de grafiek te maken. Er is veel software beschikbaar, zowel gratis als betaald. Zodra u de software hebt gekozen, moet u de gegevens invoeren en de gewenste grafiekinstellingen kiezen. Hoe selecteer je gegevens in Excel? Er zijn een paar verschillende manieren om gegevens te selecteren in Excel:
1. U kunt met uw muis klikken en slepen om de gegevens die u wilt selecteren te markeren.
2. U kunt klikken op de eerste cel die u wilt selecteren, dan de "Shift"-toets ingedrukt houden en klikken op de laatste cel die u wilt selecteren - hierdoor worden alle cellen ertussen gemarkeerd.
3. Je kunt klikken op de eerste cel die je wilt selecteren, dan de "Ctrl"-toets ingedrukt houden en klikken op andere cellen die je wilt selecteren - zo kun je meerdere cellen selecteren die niet naast elkaar liggen.
4. U kunt de knop "Alles selecteren" gebruiken (die ziet eruit als een leeg vierkant) in de linkerbovenhoek van het werkblad - hiermee selecteert u alle cellen in het werkblad.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Wat dit betreft, hoe maak je een staafdiagram?

Kies onder het tabblad "invoegen" voor kolom of staafdiagram. Selecteer een van de opties. Klik je op de grafiek dan kun je b.v. de grafiektitel aanzetten en aanpassen door op het "+" teken te klikken. Pas daarna de titel aan. Dienovereenkomstig, hoe zet je 2 grafieken combineren excel? Klik ergens in de grafiek die u wilt wijzigen in een combinatiegrafiek om de HULPmiddelen voor grafiekenweer te geven. Klik op ontwerpen > grafiek type wijzigen. Kies op het tabblad alle grafieken de optie combinatieen kies vervolgens het diagram gegroepeerde kolom-lijn op secundaire as .

Hoe maak je een Gegevenstabel in Excel?

Klik op het tabblad Gegevens in de groep Hulpmiddelen voor gegevens of de groep Prognose (in Excel 2016 ) op Wat-als-analyse >gegevenstabel (in de groep Hulpmiddelen voor gegevens of De groep Voorspellen van Excel 2016 ). Wat dit betreft, hoe maak je online een grafiek? In het algemeen kun je online een grafiek maken door eerst de x-as en y-as in te stellen en vervolgens de gegevens in te voeren die je wilt weergeven. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar de meest eenvoudige manier is waarschijnlijk door gebruik te maken van een online grafiekmaker. Er zijn veel verschillende soorten online grafiekmakers beschikbaar, dus je moet er een vinden die aan je eisen voldoet. Sommige grafiekmakers zijn gratis, terwijl andere je misschien moeten laten betalen voor gebruik. Nadat je een grafiekmaker hebt gevonden, moet je de x-as en y-as invoeren en vervolgens de gegevens die je wilt weergeven. De grafiekmaker zal vervolgens de grafiek maken en je kunt deze opslaan of afdrukken.

Je kunt ook vragen hoe maak je een grafiek in word op ipad?

To make a chart in Word on an iPad, first open the Word app and tap the "+" sign to create a new document. Then tap the "Aa" icon in the top-left corner of the screen to open the Formatting pane. Next, tap the "Insert" tab, then tap the "Chart" icon. Finally, choose the type of chart you want to insert and tap "Done."

Door Nesbitt

Vergelijkbare artikelen

Wat voor soort grafieken zijn er? :: Wat is een goede Grafiektitel?
Handige links