Huis > H > Hoe Vind Ik Spam Op Mijn Iphone?

Hoe vind ik spam op mijn iPhone?

Op een iPhone, iPad of iPod touch opent u het bericht in de map 'Reclame', tikt u op de knop 'Verplaats naar map' onderaan het scherm en tikt vervolgens op 'Inkomend' om het bericht te verplaatsen. Op een Mac selecteert u het bericht in de map 'Ongewenste reclame' en klikt u in de knoppenbalk op de knop 'Geen reclame'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kom ik van Mcafee spam af?

Wees extra alert bij een e-mail namens een virusscanner. Zeker als de mail dreigend overkomt en haast geboden is. Klik niet zomaar op een link in de mail om een abonnement te vernieuwen. Kijk altijd goed waar de link naartoe verwijst door met de muisaanwijzer over de link te bewegen. Hoe kom ik in mijn spambox? Je kunt als volgt zoeken naar berichten in Spam en Prullenbak:

  1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik in het zoekvak bovenaan het scherm op de pijl-omlaag. .
  3. Selecteer Mail & Spam & Prullenbak in het dropdownmenu onder Zoeken.
  4. Geef je zoekgegevens op.
  5. Klik onderaan op Zoeken.

Men kan zich ook afvragen: waarom een spamfilter?

Het antwoord op deze vraag hangt af van wie hem stelt. Voor iemand die niet bekend is met de term "spamfilter", kan het nuttig zijn uit te leggen dat een spamfilter een softwareprogramma is dat is ontworpen om spam e-mails te identificeren en te blokkeren. Er zijn een aantal redenen waarom iemand een spamfilter zou willen gebruiken:
- Om geen tijd te verspillen aan e-mails die niet relevant of belangrijk zijn.
- Om zich te beschermen tegen phishing scams of andere kwaadaardige e-mails.
- Om het risico te verkleinen dat u per ongeluk op een link in een spammail klikt en uw computer met malware infecteert.
Voor iemand die bekend is met spamfilters maar zich afvraagt waarom ze nodig zijn, kan het antwoord anders zijn. In dat geval kan het nuttig zijn om enkele manieren uit te leggen waarop spam e-mails schadelijk kunnen zijn, zoals het bevatten van malware of phishing scams. Daarnaast kan erop worden gewezen dat spammails vervelend kunnen zijn en veel tijd in beslag nemen die beter ergens anders aan kan worden besteed. Hoe kom ik van spam af KPN? Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Gebruik een spamfilter: KPN biedt een spamfilter dat kan worden ingeschakeld in de accountinstellingen. Hiermee worden verdachte spamberichten automatisch in een aparte map geplaatst.
2. Markeer berichten als spam: Als u een spambericht tegenkomt in uw inbox, kunt u het markeren als spam. Dit helpt de spamfilter te trainen en voorkomt dat soortgelijke berichten in de toekomst doorkomen.
3. Afzender blokkeren: Als u een bericht hebt van een afzender waarvan u weet dat het altijd spam is, kunt u die afzender blokkeren zodat hun berichten automatisch naar uw spam-map worden geleid.
4. Spam rapporteren: Als u een bericht tegenkomt waarvan u denkt dat het spam is, maar dat niet afkomstig is van een afzender die u eerder hebt geblokkeerd, kunt u het melden als spam. Dit helpt KPN het bericht te onderzoeken en passende maatregelen te nemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe herken ik valse mail Belastingdienst?

Momenteel is een valse e-mail in omloop. Hierin lijkt het alsof u een nieuwe e-mail van de Belastingdienst hebt ontvangen in de Berichtenbox van MijnOverheid. In de e-mail staat dat u dit nieuwe bericht kunt lezen door op een link te klikken. Wij zullen u nooit vragen om via een link naar de Berichtenbox te gaan. Dienovereenkomstig, kun je een virus krijgen door een mail te openen? E-mailvirussen zijn echt, maar computers worden niet meer geïnfecteerd door alleen e-mails te openen. Gewoon een e-mail openen om deze te bekijken is veilig, hoewel het nog steeds gevaarlijk kan zijn om bijlagen te openen.

Mensen vragen ook: wie mailt mij?

De echte afzender van een e-mail kun je vinden in de zogenaamde header. Deze informatie kun je in je e-mailprogramma analyseren. Kijk in het onderste 'Received'-blok waarin niet 'localhost' staat vermeld. De server die de e-mail heeft verstuurd (from) , is meestal de verzender van de spam. Dienovereenkomstig, hoe lang wordt ongewenste mail bewaard? Volgens de wet moet je aanbiedingen en reclame die je per post ontvangt, binnen drie maanden verwijderen. Als je ze eerder verwijdert, is dat prima. Deze drie maanden gelden ook voor andere reclame, zoals reclame in de brievenbus, reclame op de computer of reclame die je via de telefoon ontvangt.

Trouwens, hoe mail verwijderen zonder te openen?

Als je een e-mail wilt verwijderen zonder deze te openen, klik je met de rechtermuisknop op het bericht in je inbox en selecteer je 'Verwijderen'.

Door Salome Hughson

Vergelijkbare artikelen

Kun je gratis spellen downloaden op Nintendo Switch? :: Heb ik een spamfilter?
Handige links