Huis > H > Hoe Verwijder Ik Alle Foto's Van Mijn Iphone?

Hoe verwijder ik alle foto's van mijn iPhone?

Open Foto's. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' op 'Alle foto's' en tik vervolgens op 'Selecteer'. Tik op meerdere foto's of schuif met uw vinger over verschillende foto's als u er meer dan één wilt selecteren. Tik op de knop 'Prullenmand' en bevestig vervolgens uw keuze om de items te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, kun je icloud kopen met ideal?

Wanneer je apps wilt kopen, of meer ruimte in iCloud nodig hebt, kun je dat in de App Store op verschillende manieren betalen. In Nederland is iDEAL erg populair, een standaard die door bijna alle banken ondersteund wordt. Dienovereenkomstig, hoeveel gratis icloud opslag? Wanneer u zich aanmeldt voor iCloud, krijgt u automatisch 5 GB gratis opslag. Als u meer iCloud-opslag nodig hebt of toegang wilt tot premiumfuncties, kunt u upgraden naar iCloud+ .

Bovendien, hoeveel saldo nodig voor icloud?

Er is geen minimum saldo vereist voor iCloud, maar het is mogelijk dat u extra opslagruimte moet kopen als uw apparaat de gratis 5 GB overschrijdt. Dienovereenkomstig, wat is activeringsslot iphone? Activeringsslot is een functie van iOS 7 en hoger die voorkomt dat iemand een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt tenzij hij het wachtwoord van het apparaat heeft. Het is ontworpen om uw apparaat veilig te houden in geval van verlies of diefstal.
Wanneer u Zoek mijn iPhone inschakelt, wordt de activeringsvergrendeling automatisch ingeschakeld. U kunt het alleen uitschakelen als u eerst Zoek mijn iPhone uitschakelt. Als u uw apparaat wist zonder eerst Zoek mijn iPhone uit te schakelen, blijft het actief.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dit in overweging nemend, kan mijn ipad niet meer activeren?

Dit doet u als volgt:

  • Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van macOS of de nieuwste versie van iTunes hebt.
  • Controleer of uw computer een actieve internetverbinding heeft.
  • Gebruik de kabel die bij uw iPhone is geleverd om deze aan te sluiten op uw computer.
  • Wacht terwijl uw computer uw iPhone detecteert en activeert:
Dienovereenkomstig, kan mijn ipad niet meer ontgrendelen? Als u uw toegangscode niet meer weet wanneer u het opnieuw probeert, moet u een computer gebruiken om uw iPad in de herstelmodus te zetten. Hierdoor worden uw gegevens en instellingen, inclusief uw toegangscode, verwijderd, zodat u de iPad opnieuw kunt configureren.

Hoe maak je ruimte vrij op je telefoon?

Op Android:

  1. Ga naar 'Instellingen' en scrol naar 'Apps'.
  2. Selecteer vervolgens de app die je wil aanpakken. Nu zie je wat informatie over de applicatie. Klik op 'Opslag'.
  3. Druk onderaan op 'Cache legen'.
Dienovereenkomstig, wat zijn systeemgegevens iphone? System data op een iPhone bevatten alle informatie die door het apparaat wordt gegenereerd en opgeslagen, zoals gebruikersgegevens, bestanden en instellingen. Het kan ook informatie bevatten die door andere apps op het apparaat wordt gegenereerd.

Dienovereenkomstig, waarom is mijn opslag zo snel vol?

De opslagruimte op je apparaat kan snel vol raken door verschillende factoren. Ten eerste kan het zijn dat je apparaat veel opslagruimte in gebruik heeft voor de bestanden die op het apparaat staan. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer je veel foto's of video's op je apparaat hebt opgeslagen. Ten tweede kan het zijn dat je apparaat veel opslagruimte in gebruik heeft voor de apps die je op het apparaat hebt geïnstalleerd. Sommige apps gebruiken meer opslagruimte dan andere. Ten derde kan het zijn dat je apparaat veel opslagruimte in gebruik heeft voor de bestanden die je hebt gedownload. Als je veel bestanden hebt gedownload, kan het zijn dat je apparaat snel vol raakt.

Door Yonatan Elmes

Vergelijkbare artikelen

Hoe activeer je Netflix op je tv? :: Wat gebeurt er als ik mijn Apple ID verwijder?
Handige links