Huis > K > Kan Mijn Iphone Niet Uitzetten?

Kan mijn iPhone niet uitzetten?

Geforceerd herstarten

Om je iPhone geforceerd te herstarten, houd de aan- uit knop en de homeknop tegelijkertijd ingedrukt. Houd alle knoppen ingedrukt, zelfs wanneer de schuifbalk om je telefoon uit te zetten op het scherm verschijnt. Vervolgens wordt het scherm zwart.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe zet je iPhone 11 weer aan?

Om je telefoon aan te kunnen zetten, moet je de simkaart plaatsen. Druk op de zijknop en houd de knop ingedrukt totdat het scherm oplicht. Veeg met je vinger naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Als je simkaart is vergrendeld, moet je je pincode invoeren en op OK drukken. Vervolgens, hoe zet ik mijn iphone uit zonder knop? iPhone uitzetten zonder knoppen

Open de app Instellingen. Tik op Algemeen. Tik onderaan op 'Zet uit'. Versleep de schuifknop naar rechts om de iPhone uit te zetten.

Dus, hoe krijg ik mijn iphone weer aan?

Als je iPhone niet aangaat, zijn er een paar dingen die je kunt proberen om hem aan de praat te krijgen. Controleer eerst of uw iPhone is opgeladen. Zo niet, sluit hem dan aan op een stroombron en wacht een paar minuten om te zien of dat helpt. Als je iPhone nog steeds niet aangaat, probeer hem dan te resetten door de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden totdat je het Apple-logo op het scherm ziet verschijnen. Als dat niet werkt, moet u mogelijk contact opnemen met Apple voor verdere hulp. Waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten? Als u uw telefoon niet kunt uitschakelen, kan dat verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende reden is dat uw telefoon bevroren is of geen touchscreen heeft. Als dit het geval is, kunt u proberen uw telefoon geforceerd opnieuw op te starten door de aan/uit-knop 10-20 seconden ingedrukt te houden. Als uw telefoon nog steeds niet reageert, moet u mogelijk de handleiding van uw telefoon raadplegen of contact opnemen met de fabrikant voor verdere stappen voor probleemoplossing.
Een andere reden waarom u uw telefoon niet kunt uitschakelen, is omdat er een app op de achtergrond draait die voorkomt dat uw telefoon volledig wordt afgesloten. In dit geval kunt u proberen de app geforceerd af te sluiten door dubbel op de home-knop te tikken en omhoog te vegen op het voorbeeld van de app. Als dat niet werkt, kun je proberen je telefoon opnieuw op te starten om te zien of dat het probleem verhelpt.
Tot slot is het mogelijk dat er een hardwareprobleem is dat voorkomt dat je telefoon wordt uitgeschakeld. Als u alle bovenstaande stappen voor probleemoplossing hebt geprobeerd en uw telefoon nog steeds niet wordt uitgeschakeld, moet u hem mogelijk naar een reparatiewerkplaats brengen of contact opnemen met de fabrikant voor garantie- of vervangingsopties.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Mensen vragen ook: kan iphone 12 niet meer uitzetten?

Een iPhone X, 11, 12 of 13 herstarten

Houd een van de volumeknoppen en de zijknop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld. Als het apparaat is vastgelopen of niet meer reageert, start u het geforceerd opnieuw op.
Mensen vragen ook: wat is er aan de hand als een iphone niet meer aan gaat? Als je iPhone niet meer aan gaat of op zwart scherm blijft staan, maar wél over voldoende accu beschikt, is het toestel mogelijk vastgelopen. In dit geval kun je het toestel geforceerd opnieuw opstarten. Dit lost veel problemen op.

Daarvan, hoe kan ik mijn iphone opnieuw installeren?

Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' > 'Stel opnieuw in'. Kies een optie: WAARSCHUWING: Als je de optie 'Wis alle inhoud en instellingen' kiest, wordt alle inhoud verwijderd. Zie De iPhone wissen. En nog een vraag, wat moet ik doen als mijn iphone scherm zwart blijft? Als je iPhone-scherm zwart blijft, kun je de volgende dingen proberen:

1. Sluit de iPhone aan op de computer en start iTunes op.
2. Druk op de aan/uit-knop en de homeknop tegelijkertijd. Houd de knoppen ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.
3. Als het bovenstaande niet werkt, kun je de iPhone opnieuw opstarten door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat het uitschakelpaneel verschijnt. Sleep vervolgens de "Uit"-schakelaar naar boven. Wacht enkele seconden totdat de iPhone weer aangaat.
4. Als de bovenstaande opties niet helpen, kan het zijn dat je iPhone moet worden hersteld. Dit kan je doen door de iPhone aan te sluiten op de computer en iTunes te starten. Selecteer vervolgens de optie "Herstellen" in het venster dat verschijnt.

Hoe krijg ik mijn telefoon weer aan?

Om je telefoon weer aan te zetten, volg je deze stappen:
1. Zorg ervoor dat je telefoon is volledig opgeladen.
2. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat het scherm 'Uw telefoon opnieuw opstarten' wordt weergegeven.
3. Tik op 'Uw telefoon opnieuw opstarten'.
Als je telefoon niet reageert op de aan/uit-knop, probeer dan de volgende stappen:
1. Zorg ervoor dat je telefoon is volledig opgeladen.
2. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tegelijkertijd ingedrukt totdat het scherm 'Uw telefoon opnieuw opstarten' wordt weergegeven.
3. Tik op 'Uw telefoon opnieuw opstarten'.

Door Delos Aldava

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik iPhone 13 aan? :: Kan je iPhone resetten zonder Apple ID?
Handige links