Huis > H > Hoe Weet Iphone Mijn Gewicht?

Hoe weet iPhone mijn gewicht?

De Gezondheid-app op een iPhone of iPod touch gebruiken

  • Open de Gezondheid-app en tik op het tabblad 'Overzicht'.
  • Tik rechtsboven op uw profielfoto .
  • Tik op 'Gezondheidsdetails' en tik vervolgens op 'Wijzig'.
  • Voeg uw gegevens toe, zoals lengte, gewicht en leeftijd.
  • Tik op 'Gereed'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, is de stepsapp gratis?

De app is gratis, maar je kunt een aantal extra opties ontgrendelen voor € 3,49. Hierbij heb je de beschikking over meer kleuren, zoals we al noemden, maar je krijgt ook meer data te zien en de advertenties worden verwijderd van de app. Men kan zich ook afvragen: wat is een goede simpele stappenteller? De Huawei Band 4 is een fijne simpele stappenteller, met deze polsband kan ik makkelijk mijn stappen, verbrandde aantal calorieën en afgelegde afstand bijhouden. Niet alleen is deze activity tracker fijn en makkelijk in gebruik, maar ik kan er ook mee zwemmen!

Hoe stappen bijhouden?

Er zijn een paar manieren om stappen bij te houden:
1. Eén manier is het gebruik van een fitnesstracker. Fitnesstrackers zijn apparaten die op het lichaam kunnen worden gedragen en die de fysieke activiteit bijhouden. Ze houden meestal stappen, hartslag en slaap bij.
2. Een andere manier om stappen bij te houden is door een telefoonapp te gebruiken. Er zijn veel apps die stappen bijhouden, en sommige telefoons hebben ingebouwde stappentellers.
3. Tot slot gebruiken sommige mensen stappentellers. Stappentellers zijn apparaten die aan kleding kunnen worden vastgeklikt en stappen tellen. Dienovereenkomstig, wat is de beste wandelapp? Er zijn verschillende wandel-apps beschikbaar, elk met verschillende functies. Enkele populaire wandel-apps zijn AllTrails, Gaia GPS en Map My Hike. Als je een wandel-app kiest, bedenk dan welke functies voor jou het belangrijkst zijn. Met sommige apps kun je je wandeling volgen, je GPS-locatie vastleggen en kaarten downloaden voor offline gebruik. Andere geven informatie over routes, zoals moeilijkheidsgraad, lengte en hoogteverschillen. Met sommige apps kun je ook je locatie delen met vrienden en familie, in geval van nood.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoeveel stappen per dag is gezond om af te vallen?

Als je een paar kilo wilt afvallen dan is 10.000 stappen per dag om te beginnen een mooi streven. Een volwassen persoon verbrandt gemiddeld 100 calorieën per 2000 stappen. Dat leert ons dat 10.000 stappen gelijkstaat aan 500 calorieën. Waarom telt iPhone mijn stappen niet? Gezondheid registreert geen stappen

Zodra je iPhone is herstart kun je de gegevens bekijken in Gezondheid ▸ Gegevens ▸ Conditie ▸ Stappen. Apple is bewust van deze bug en zal deze oplossen in de eerst volgende iOS 8 software-update.

En nog een vraag, hoeveel meter is 2000 stappen?

Dit hangt namelijk af van de paslengte van een stap. Is jouw paslengte langer dan dat van iemand anders, dan zal je minder stappen nodig hebben om een kilometer af te leggen. We gaan daarom dus uit van een gemiddelde. Dit zijn 2000 stappen voor 1,5 kilometer. Men kan zich ook afvragen: wat is een goede paslengte? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het hangt af van een aantal factoren, waaronder de lengte van de persoon, de loopstijl en de ondergrond waarop wordt gelopen. Een goede vuistregel is een paslengte van ongeveer de helft van je lengte, maar uiteindelijk is het aan het individu om te experimenteren met verschillende paslengtes om te zien wat voor hem of haar het beste werkt.

Dus, hoe snel ga je als je loopt?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het hangt af van een aantal factoren, waaronder de conditie van de persoon, de afstand die hij loopt en het terrein. Gemiddeld lopen mensen echter met een snelheid van ongeveer 8 mijl per uur.

Door JoAnne

Vergelijkbare artikelen

Hoe speel ik op Steam? :: Hoe zie je je stappen op iPhone?
Handige links