Huis > K > Kan Je Zoek Mijn Iphone Uitzetten?

Kan je Zoek mijn iPhone uitzetten?

Wanneer je Zoek mijn op je iPhone, iPad, iPod touch of Mac uitschakelt, wordt Activeringsslot uitgeschakeld. Op je iPhone, iPad of iPod touch: Ga naar Instellingen> [je naam] > Zoek mijn. Tik op 'Zoek mijn' [device], en schakel dan Zoek mijn [device] uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe zet je Zoek mijn iPhone uitzetten zonder wachtwoord?

De truc werkt door in de iCloud-instellingen precies tegelijkertijd de knoppen voor Find my iPhone en het verwijderen van het iCloud-account in te drukken. Vervolgens kan de dief het toestel uitzetten en weer aan zetten, waarna de software geen wachtwoord vraagt voor het verwijderen van het account. Hoe zet ik Zoek mijn iPhone uit via pc? Via je computer

  1. Ga naar icloud.com. Log hier in met je Apple ID.
  2. In het hoofdmenu kun je de functie 'Find my iPhone' selecteren. Selecteer deze en kies hierna in de lijst bij Mijn Apparaten voor de iPhone waar je de functie 'Find my iPhone' van wilt uitzetten.
  3. Zorg hierbij dat je iPhone is uitschakeld.

Hoe kan je Zoek mijn iPhone omzeilen?

Er zijn een paar manieren om Zoek mijn iPhone te omzeilen, afhankelijk van wat je doel is. Als u het gewoon wilt uitschakelen, zodat u uw telefoon kunt gebruiken zonder dat deze wordt gevolgd, kunt u dit doen door naar de app Instellingen te gaan en het uit te schakelen. Als u het volledig wilt verwijderen van uw apparaat, zodat het niet kan worden gebruikt om uw locatie te volgen, moet u uw telefoon jailbreaken en vervolgens een tool zoals Cydia Impactor gebruiken om de Zoek mijn iPhone-software volledig te verwijderen. Hoe zet ik Find my iPhone uit via iCloud? Als u Zoek mijn iPhone wilt uitschakelen op een apparaat dat iCloud gebruikt, moet u zich aanmelden bij iCloud.com met de Apple ID waarmee u het apparaat hebt ingesteld. Zodra u bent aangemeld, gaat u naar de pagina Zoek mijn iPhone. Op deze pagina ziet u een lijst met apparaten die aan uw Apple ID zijn gekoppeld. Selecteer het apparaat waarvoor u Zoek mijn iPhone wilt uitschakelen en klik vervolgens op de knop "Wis [apparaat]". Hierdoor wordt het apparaat gewist en wordt Zoek mijn iPhone uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waarom moet Zoek mijn iPhone uit bij een reparatie?

Een reparatie start altijd met een registratie van het toestel in het Service Systeem van Apple. Deze registratie kan alleen plaats vinden als Find My iPhone uit staat. Is dat niet het geval dan kunnen wij niet verder met het uitvoeren van de verplichte Apple Diagnose Test om het apparaat te testen op gebreken. Hoe kan je Apple ID verwijderen zonder wachtwoord? Zet je iPhone in de herstelmodus. Voor de meeste iOS-apparaten kunt u de startknop en de aan / uit-knop tegelijkertijd ingedrukt houden totdat het iTunes-pictogram verschijnt. Kies later "Herstellen" in het pop-upbericht. Nadat je hebt reset iPhone, uw Apple ID wordt ook verwijderd.

Hoe haal je Activeringsslot weg?

Het activeringsslot verwijderen

  1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op 'Alle apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op 'Verwijder uit account'.
Hoe zet je Find My AirPods uit? Open de Zoek mijn app en meld je aan met je Apple ID.
Tik op je AirPods.
Tik op de infoknop naast je AirPods en tik op "Vergeet dit apparaat".

En nog een vraag, hoe zet ik mijn telefoon helemaal uit?

Om uw telefoon volledig uit te schakelen, moet u de aan/uit-knop ingedrukt houden. Er verschijnt dan een menu met de optie Uitschakelen. Zodra u die optie selecteert, begint uw telefoon met het uitschakelproces.

Door Clarinda Arndorfer

Vergelijkbare artikelen

Kun je een virus krijgen door een mail te openen? :: Wat moet je doen als je telefoon niet meer aan gaat Samsung?
Handige links