Huis > H > Hoe Kom Ik Uit De Cloud?

Hoe kom ik uit de cloud?

Druk bovenaan op je naam. Druk op iCloud. Druk op Beheer opslag. Druk op de app waarvan je de bestanden uit je iCloud opslag wil halen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik mijn foto's in de cloud?

Je hebt een Google-account nodig om foto's te maken. U kunt zowel de laptop als de foto-app op uw telefoon gebruiken. De informatie is te vinden op de site.

Daarvan, wat is het verschil tussen apple id en icloud?

Een Apple ID is het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen voor allerlei Apple-diensten. Je krijgt met een Apple ID toegang tot je opslagruimte op iCloud en hebt ook een Apple ID nodig om aankopen te doen in iTunes en de App Store. Hoe kan ik mijn iCloud veranderen? Uw Apple ID wijzigen

  1. Ga naar appleid.apple.com en log in.
  2. Kies Apple ID onder 'Log in en beveiliging'.
  3. Geef het e-mailadres op dat u als Apple ID wilt gebruiken.
  4. Kies 'Wijzig Apple ID'.
  5. Als u uw Apple ID hebt gewijzigd in een e-mailadres van een derde partij, krijgt u een e-mail met een verificatiecode.

Kun je van Apple ID wisselen?

Ja, u kunt van Apple ID wisselen. U kunt een nieuwe Apple ID aanmaken of een bestaande gebruiken. Wanneer u overschakelt naar een nieuwe Apple ID, wordt u gevraagd om u aan te melden met uw huidige Apple ID. Als u een bestaande Apple ID gebruikt, moet u uw wachtwoord invoeren. Hoe weet ik zeker dat mijn iPhone leeg is? Het korte antwoord is dat je niet kunt garanderen dat je iPhone helemaal leeg is. Zelfs als u alle inhoud en gegevens op het apparaat verwijdert, kunnen er nog enkele restbestanden achterblijven. De enige manier om er absoluut zeker van te zijn dat uw iPhone leeg is, is een fabrieksreset uit te voeren, waardoor alle inhoud en gegevens van het apparaat worden gewist en de oorspronkelijke staat wordt hersteld.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik foto's in de cloud bekijken?

Open de app Foto's en tik op het tabblad Bibliotheek om uw foto's te bekijken. tik op het tabblad Albums om Mijn albums, Personen en plaatsen, mediatypen en Hulpprogramma's te bekijken. U kunt meer lezen over het materiaal dat u deelt.

Dus, hoe haal ik mijn foto's uit de cloud?

Foto's verwijderen uit iCloud

  1. Tik op het tabblad Bibliotheek.
  2. Tik op Selecteer.
  3. Tik op de foto, of meerdere foto's, die u wilt verwijderen.
  4. Tik op het pictogram van een prullenmand.
  5. Tik op Verwijder foto.
Mensen vragen ook: waar vind ik mijn icloud? Inloggen op iCloud.com
  1. Open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge.
  2. Surf naar www.icloud.com.
  3. Klik op Apple ID en typ het e-mailadres van het Apple ID en druk op de Enter-toets.
  4. Typ het wachtwoord en druk op de Enter-toets.
  5. Op uw Apple-apparaat komt een verificatiecode binnen.
  6. Typ de code over op de website.

Hoe verwijder je foto's uit de cloud?

Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd. Waar heb je een Apple ID voor nodig? Een Apple ID wordt gebruikt om u aan te melden bij alle Apple diensten. Als u Apple diensten gebruikt, hebt u al een Apple ID en hoeft u geen nieuwe aan te maken.
Een Apple ID is de account die u gebruikt om toegang te krijgen tot Apple diensten zoals de App Store, iTunes Store, iCloud, iMessage, de Apple Online Store, FaceTime en meer. Het bevat het e-mailadres en wachtwoord waarmee u zich aanmeldt en alle contactgegevens, verzendadressen en betalingsgegevens die u bij Apple gebruikt.

Dit in overweging nemend, wat kan je allemaal doen met icloud?

Aangenomen dat u de iCloud-dienst van Apple bedoelt:
iCloud is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst van Apple Inc. die op 12 oktober 2011 is gelanceerd. In 2018 had de dienst naar schatting 850 miljoen gebruikers, tegenover 782 miljoen gebruikers in 2016.
Met iCloud kunnen gebruikers gegevens zoals documenten, foto's en muziek opslaan op externe servers om ze vervolgens te downloaden naar iOS-, macOS- of Windows-apparaten, gegevens delen en versturen naar andere gebruikers en hun Apple-apparaten beheren als ze verloren of gestolen zijn.
iCloud biedt ook de mogelijkheid om draadloos rechtstreeks back-ups van iOS-apparaten te maken in iCloud, in plaats van afhankelijk te zijn van handmatige back-ups naar een host-Mac of Windows-computer met behulp van iTunes. iCloud biedt ook manieren om de opslag op het apparaat te beheren en om meer opslagruimte te kopen als dat nodig is.

Door Rudwik

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je iCloud uit? :: Hoe verander je je nummer op FaceTime?
Handige links