Huis > H > Hoe Haal Ik Mijn Foto's Uit De Cloud?

Hoe haal ik mijn foto's uit de cloud?

Foto's verwijderen uit iCloud

  1. Tik op het tabblad Bibliotheek.
  2. Tik op Selecteer.
  3. Tik op de foto, of meerdere foto's, die u wilt verwijderen.
  4. Tik op het pictogram van een prullenmand.
  5. Tik op Verwijder foto.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar vind ik mijn cloud opslag?

Je kunt cloudopslag ook openen via een Windows-, Mac- of Linux-besturingssysteem, op een van deze twee manieren: via het internet op dropbox.com of met onze desktopapp. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je apparaat is verbonden met internet om je bestanden te uploaden en openen. Je kunt ook vragen hoe maak je meer ruimte vrij op je iphone? Je kunt deze optie als volgt aan- en uitzetten:

  1. Open Instellingen op je iPhone of iPad;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Kies iPhone-opslag;
  4. Tik op apps die je niet of nauwelijks gebruikt;
  5. Kies 'Ruim op' om de ruimte die de app in beslag neemt vrij te maken.

Dus, wat kost icloud per maand?

icloud is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst van Apple Inc. De dienst werd gelanceerd op 12 oktober 2011 en vervangt MobileMe, een soortgelijke dienst die in 2008 werd gelanceerd. icloud is beschikbaar voor Windows 7 en later, en voor macOS- en iOS-apparaten.
icloud biedt 5 GB gratis opslagruimte aan alle gebruikers, met extra opslagruimte beschikbaar voor aankoop. icloud biedt ook een verscheidenheid aan betaalde plannen, variërend van $0,99 tot $9,99 per maand in de Verenigde Staten. icloud-opslag wordt gebruikt voor back-ups, het synchroniseren van inhoud op verschillende apparaten en het opslaan van foto's, video's en bestanden.
De icloud-dienst is over het algemeen goed ontvangen, hoewel er enige kritiek is geweest, zoals het gebrek aan transparantie rond de prijsstructuur en zorgen over de veiligheid. Dit in overweging nemend, hoe kun je zien wat er in de icloud staat? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van wat u probeert te zien in iCloud en welke hulpmiddelen u beschikbaar hebt. In het algemeen kunt u echter de iCloud-website of het iCloud-configuratiescherm voor Windows gebruiken om de bestanden en gegevens die in uw iCloud-account zijn opgeslagen te openen en te beheren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Trouwens, hoe zet ik foto's van icloud op pc?

iCloud App voor Windows

Dit doe je door: In het iCloud gedeelte van de app (dus niet iPhotos), het vakje van Foto's aan te vinken. Bij Instellingen vervolgens alle vakjes aan te vinken en dan op Download bibliotheek te klikken. Daarna kun je kiezen welke jaren je wilt downloaden, en klik je op Download.
Hoe krijg ik mijn foto's terug? Foto's herstellen in 3 eenvoudige stappen

  1. Stap 1: Verbind je apparaat met een computer en voer EasyRecovery uit. Start de herstelsoftware.
  2. Stap 2: Kies het opslagapparaat. Kies het opslagapparaat met de verwijderde bestanden en start het zoeken.
  3. Stap 3: Selecteer de foto's die je wilt herstellen.

Hoe open Ik Samsung cloud?

Ga naar je Galerij App, Instellingen, Cloud synchroniseren aanzetten (als deze uitstaat) en vervolgens zie je staan overschakelen naar OneDrive. Wat is de beste cloud opslag voor foto's? There is no one-size-fits-all answer to this question, as the best cloud storage for photos depends on your specific needs and preferences. However, some of the most popular cloud storage options for photos include Google Photos, iCloud, and Dropbox.

Welke cloud opslag is de beste?

Nederlandse versie
Er zijn veel verschillende cloudopslagdiensten, dus het is moeilijk om te zeggen welke de beste is. Sommige mensen vinden dat Google Drive de beste opslagdienst is, omdat het eenvoudig te gebruiken is en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Andere mensen vinden Dropbox beter, omdat het een betrouwbare en veelgebruikte service is.

Door Wilcox Caneer

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn Google cloud? :: Wat zet Smart Switch niet over?
Handige links