Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Imac Verkopen?

Waar kan ik mijn iMac verkopen?

Bij YourMacStore is het mogelijk om je huidige Apple producten in te ruilen / verkopen. Wij laten direct na het invullen van het onderstaande formulier zien wat je Apple product nog waard is. Bij akkoord wordt de geofferde prijs direct per e-mail bevestigd. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is mijn Mac waard?

OnbeschadigdKapot
MacBook Pro | Mid-2018 | 13 inch | Core i5 | 2.3GHZ | 8GB€ 250,-€ 5,-
MacBook | Mid-2017 | 12 inch | Core i5 | 1.3GHZ | 8GB€ 220,-€ 5,-
MacBook Air | Early-2015 | 13 inch | Core i5 | 1.6GHZ | 4GB, 8GB€ 145,-€ 5,-
Trouwens, hoeveel is een oude imac waard? Ten slotte is er een groot verschil tussen de prijzen van de iMac en de iMac Pro: waar een standaard iMac rond de €5000 kost, spendeer je aan de meeste geavanceerde iMac Pro al snel zo'n €17.000. Het doorverkopen van je oude iMac of iMac Pro aan een inkoper kan je dus aardig wat opleveren.

Mensen vragen ook: wat moet ik doen als ik mijn mac verkoop?

Als u uw Mac verkoopt, moet u een paar stappen nemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn en dat de overgang soepel verloopt. Ten eerste moet u een back-up van uw gegevens maken op een externe harde schijf of in de cloud. Vervolgens moet u zich afmelden voor alle accounts die aan uw Mac zijn gekoppeld, zoals uw iCloud-account. Ten slotte moet u uw harde schijf wissen om ervoor te zorgen dat uw gegevens niet toegankelijk zijn voor de nieuwe eigenaar. Waar kan ik mijn oude imac inleveren? Er zijn een paar mogelijkheden om een oude iMac te retourneren. De eerste is om hem naar een Apple Store te brengen. Apple Stores hebben een Genius Bar waar getraind personeel kan helpen met elk Apple product, inclusief iMacs. De tweede optie is contact opnemen met Apple Support. Apple Support kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw iMac en kan u wellicht helpen bij het terugsturen. De derde optie is om een erkende Apple service provider te zoeken. Apple service providers zijn getraind in het werken met Apple producten, en zij kunnen u wellicht helpen met het retourneren van uw iMac.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar lever ik mijn oude Mac in?

Apple recycling. Lever producten van Apple in via de gratis onlineservice van Dataserv. Bovendien, welk type imac heb ik? Zoek het serienummer aan de onderkant van uw Mac bij de wettelijk verplichte aanduidingen. Dit nummer staat tevens op de originele verpakking, naast een barcode. Voer dit serienummer vervolgens in op de pagina 'Controleer dekking' om uw model te vinden.

Daarvan, wat te doen met kapotte macbook?

Daarom kan je je kapotte of oude Macbook verkopen aan ons. Hierbij verdien jij geld en zorgen wij ervoor dat jouw Macbook gerecycled wordt. Daarnaast is het ook mogelijk om een werkende of niet-werkende Macbook in te ruilen voor een nieuwer model. Vul ons formulier in en wij laten je weten wat jouw Macbook waard is. Je kunt ook vragen hoe zet ik mijn mac terug naar fabrieksinstellingen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw mac kunt resetten naar de fabrieksinstellingen. De eerste manier is om de "Reset deze Mac" functie te gebruiken die is ingebouwd in je mac. Om dit te doen, moet je je mac opnieuw opstarten en de "Command+R" toetsen ingedrukt houden tijdens het opstarten. Dit brengt je naar het "OS X Utilities" scherm waar je de "Reset This Mac" optie selecteert. De tweede manier om je mac terug te zetten naar de fabrieksinstellingen is door de "Recovery HD" partitie te gebruiken die op je mac staat. Om dit te doen, moet u uw mac opnieuw opstarten en de toetsen "Option+Command+R" ingedrukt houden tijdens het opstarten. Dit brengt u naar het "OS X Utilities" scherm waar u de "Recovery HD" optie selecteert. De derde manier om uw mac terug te zetten naar de fabrieksinstellingen is door gebruik te maken van de "Internet Recovery" functie. Om dit te doen, moet u uw mac opnieuw opstarten en de toetsen "Command+Option+R" ingedrukt houden tijdens het opstarten. Dit brengt u naar het "OS X Utilities" scherm waar u de "Internet Recovery" optie selecteert.

Daarvan, hoeveel is apple waard 2021?

Apple is vanaf april 2021 2,2 biljoen dollar waard. Dat is een stijging ten opzichte van 1 biljoen dollar in augustus 2018, toen het als eerste Amerikaanse bedrijf die waardering bereikte.

Door Giulietta

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je een tekening op Canvas? :: Hoe oud is mijn iMac?
Handige links