Huis > W > Wat Is De Waarde Van Mijn Iphone?

Wat is de waarde van mijn iPhone?

Om de waarde van je iPhone of andere smartphone of mobiel te achterhalen kan je doorgaans altijd terecht op de website van partijen zoals Envirofone, GSM Loket, ZONZOO, Tech Returns en Recycle Michael.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat krijg je voor een oude iPhone?

Ook kun je een oud toestel opgeven voor Apples recycleprogramma. Apple gaat na wat je smartphone of apparaat waard is. Vervolgens krijg je een waardebon toegestuurd en wordt het apparaat gerecycled. Je kan je oude iPhone ook inleveren in elke Apple Store in Nederland, waarna je direct een waardebon overhandigd krijgt. Men kan zich ook afvragen: hoeveel krijg je nog voor iphone 11?

ModelHuidige vergoedingWas voorheen
iPhone 11 ProTot €370Tot €425
iPhone 11Tot €325Tot €340
iPhone XS MaxTot €265Tot €295
iPhone XSTot €230Tot €260

Is mijn oude iPhone geld waard?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder het model iPhone, de staat van het toestel en de huidige marktwaarde voor gebruikte iPhones. In het algemeen zijn oudere modellen van de iPhone minder waard dan nieuwere modellen, en iPhones in slechte staat zijn minder waard dan die in goede staat. De exacte waarde van een gebruikte iPhone kan echter aanzienlijk variëren, afhankelijk van deze en andere factoren. Daarom is het moeilijk om een definitief antwoord te geven op de vraag of een oude iPhone al dan niet geld waard is. Wat is de waarde van mijn telefoon? De waarde van je telefoon is de prijs die je ervoor betaald hebt, minus eventuele waardevermindering.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat is mijn iPhone 5 nog waard?

De prijzen voor een iPhone 5 lopen bij telefooninkopers uiteen van 140 euro tot 142 euro. Misschien lijken deze bedragen aan de lage kant, maar via andere websites zult u veel minder voor uw toestel krijgen. Voor dit bedrag is het wel een vereiste dat uw iPhone 5 nog in goede staat is en werkt. Wat dit betreft, wat is mijn iphone 10 waard? Het verkopen van een gloednieuwe iPhone X met alles erop en eraan levert je al snel een bedrag van rond de €780 op.

Hoe duur is de iPhone 13?

iPhone 13 met 128 GB: € 909. iPhone 13 met 256 GB: € 1029. iPhone 13 met 512 GB: € 1259. Wat is een iPhone 8 nog waard? Aangenomen dat je vraagt naar de doorverkoopwaarde van een iPhone 8:
Volgens Gazelle.com zou een ontgrendelde, in goede staat verkerende iPhone 8 met 64GB opslagruimte vanaf oktober 2020 249 dollar waard zijn. Een vergelijkbare telefoon met 256 GB opslagruimte zou $ 289 waard zijn.

Bovendien, heb je een iphone die je wilt inruilen?

Nee, ik heb geen iPhone die ik wil inruilen.

Door Adigun Felberbaum

Vergelijkbare artikelen

Wat is een iPhone 11 Pro max waard? :: Wat kan je nog met een iPad mini 1?
Handige links