Huis > H > Hoe Synchroniseer Ik Mijn Iphone Met Mijn Computer?

Hoe synchroniseer ik mijn iPhone met mijn computer?

Materiaal synchroniseren via wifi

  1. Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt.
  2. Klik links in het iTunes-venster op 'Overzicht'.
  3. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'.
  4. Klik op 'Pas toe'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom synchroniseert mijn iPhone agenda niet?

Zorg dat je op alle apparaten met hetzelfde Apple ID bent ingelogd bij iCloud. Controleer of het synchroniseren van agenda's via iCloud is ingeschakeld. Ga naar de Instellingen-app en tik bovenin op je profiel. Ga daarna naar iCloud en controleer of de schakelaar bij Agenda's aan staat. Hoe kan ik mijn iPhone agenda synchroniseren met mijn Outlook agenda? Uw Outlook-agenda synchroniseren met uw iOS-apparaat

Klik in iTunes in de bronlijst onder Apparaten op de vermelding voor uw iPhone of iPod touch. Klik op het tabblad Info. Klik onder Agenda's op Agenda's synchroniseren vanuit en klik op Outlook.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik 2 agenda's samenvoegen?

Er zijn een paar manieren om twee kalenders samen te voegen. Eén manier is om beide agenda's te exporteren naar een iCalendar-bestand en vervolgens beide bestanden te importeren in een nieuwe agenda. Een andere manier is om een kalenderbeheerprogramma zoals Google Agenda's "Voeg de kalender van een vriend toe" te gebruiken om je op beide kalenders te abonneren, en vervolgens het programma te gebruiken om de kalenders samen te voegen. Mensen vragen ook: hoe koppel je agenda's aan elkaar? De meest gebruikelijke manier om kalenders te koppelen is via een dienst voor het delen van kalenders, zoals Google Calendar of iCloud. Met deze diensten kunt u uw agenda delen met andere gebruikers, die vervolgens de agenda naar behoefte kunnen bekijken en bewerken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Mensen vragen ook: waarom herkent mijn laptop mijn iphone niet?

Wanneer iTnues je iPhone niet herkent probeer met het volgende:

  • Gebruiken andere kabel.
  • Oplaadpoort schoonmaken.
  • iTunes updaten.
  • iPhone opnieuw starten.
  • Computer vertrouwen.
  • Gebruik andere usb-poort.
  • Computer herstarten.
  • Apple Mobile Device USB drive updaten.
Dienovereenkomstig, kan iphone niet koppelen met pc? Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing 'Vertrouw je deze computer?'

Vervolgens, hoe zet ik al mijn foto's van iphone op computer?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.
Trouwens, hoe synchroniseer ik mijn samsung agenda? De meeste Samsung-telefoons gebruiken dezelfde accountgegevens als uw Google-account. Als u uw telefoon voor het eerst in gebruik neemt, wordt u gevraagd welke accounts u wilt instellen. Als u een Google-account op uw telefoon hebt, worden uw Google-agenda-gegevens automatisch gesynchroniseerd met uw telefoon.

Hoe Outlook agenda synchroniseren?

Om de agenda in Outlook te synchroniseren, moet je eerst de optie 'Agenda synchroniseren' inschakelen in de synchronisatie-instellingen. Vervolgens kies je 'Agenda' in het menu 'Bestand'. In het volgende scherm selecteer je de optie 'Agenda synchroniseren met een server'. Je krijgt nu een scherm waarin je de serverinstellingen moet invoeren. Voer hier de URL van de server in waarmee je wilt synchroniseren. Vervolgens kies je de optie 'Synchroniseren'.

Door Brennan

Vergelijkbare artikelen

Hoe iPhone agenda synchroniseren? :: Kan gedeelde agenda niet zien?
Handige links