Huis > W > Wat Moet Ik Doen Als Mijn Iphone Scherm Zwart Blijft?

Wat moet ik doen als mijn iPhone scherm zwart blijft?

Als het scherm zwart of vastgelopen is

  1. Druk kort op de volume-omhoogknop.
  2. Druk kort op de volume-omlaagknop.
  3. Houd de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.
  4. Als uw telefoon niet kan worden ingeschakeld, volgt u deze stappen om de hardware te controleren en de telefoon op te laden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, waar zit de aan uit knop van een ipad?

1 De sluimerknop

De sluimerknop enkele seconden indrukken om de iPad op te starten. Eenmaal opgestart, gebruik je dezelfde knop om de iPad in en uit de sluimerstand te zetten. Kort op de sluimerknop drukken om de iPad te doen ontwaken of sluimeren. De sluimerknop enkele seconden lang indrukken om de iPad te herstarten.
En nog een vraag, wat is een activeringsslot ipad? Het activeringsslot is het geheime wapen achter de beveiliging van je apparaat. Je merkt niet dat het slot aanstaat. Maar het zorgt wel dat je apparaat veilig blijft, ook als het gestolen wordt. Zelfs als je noodgedwongen op afstand al je gegevens van je apparaat moet wissen, blijft het activeringsslot actief.

Dienovereenkomstig, kan scherm ipad niet ontgrendelen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw iPad scherm vergrendeld is en niet reageert. Als uw iPad bevroren is en niet reageert, kunt u proberen hem geforceerd opnieuw op te starten. Dit doet u door de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd minstens 10 seconden ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt. Als dat niet werkt, kunt u proberen uw iPad te resetten. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Alle instellingen resetten. Hierdoor worden de fabrieksinstellingen van uw iPad hersteld, maar worden uw gegevens niet gewist. Als geen van deze oplossingen werkt, moet u wellicht contact opnemen met Apple voor verdere ondersteuning. Hoe kan ik mijn iPad loskoppelen van mijn iPhone? Als u uw iPad wilt loskoppelen van uw iPhone, kunt u dat doen door naar de Instellingen-app op uw iPad te gaan. Zodra u in de Instellingen-app bent, tikt u op de optie "Bluetooth". Dit brengt u naar de Bluetooth-instellingen voor uw iPad. Vanaf hier ziet u een lijst met apparaten die momenteel zijn gekoppeld met uw iPad via Bluetooth. Zoek het apparaat dat uw iPhone is en tik op het "i"-pictogram ernaast. Er verschijnt een menu waarin u de optie "Verbinding verbreken" kunt selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, hoe reset je een ipad met itunes?

De fabrieksinstellingen van je iPhone, iPad of iPod touch herstellen in iTunes op de pc

  1. Sluit het apparaat aan op de computer.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op de knop 'Herstellen' en volg de aanwijzingen op het scherm.
Kan je een iPhone ontgrendelen? De iPhone met Touch ID ontgrendelen

Op een iPhone met een thuisknop druk je op de thuisknop met de vinger die je hebt geregistreerd voor Touch ID. Om de iPhone weer te vergrendelen, druk je op de zijknop of op de sluimerknop (afhankelijk van welk model je hebt).

Kan mijn iPhone niet meer ontgrendelen?

Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt. Men kan zich ook afvragen: hoe zet je een iphone in herstelmodus? Er zijn een paar verschillende manieren om een iPhone in herstelmodus te zetten. Eén manier is om de iPhone aan te sluiten op een computer en iTunes te openen. Zodra de iPhone is aangesloten, houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd ingedrukt. Na enkele seconden wordt het scherm uitgeschakeld en verschijnt het Apple-logo. Blijf op dat moment de Slaap/Wektoets ingedrukt houden en laat de Home-knop los. De iPhone zal naar de herstelmodus gaan en iTunes zal een bericht weergeven dat het een iPhone in herstelmodus heeft gedetecteerd.
Een andere manier om een iPhone in herstelmodus te zetten is door de iPhone op een computer aan te sluiten en iTunes te openen. Zodra de iPhone is aangesloten, houdt u de Slaap/Wektoets en de Volume Omlaag-toets tegelijkertijd ingedrukt. Na enkele seconden wordt het scherm uitgeschakeld en verschijnt het Apple-logo. Blijf nu de Slaap/Wektoets ingedrukt houden en laat de Volume Omlaag-toets los. De iPhone gaat naar de herstelmodus en iTunes zal een bericht weergeven dat het een iPhone in herstelmodus heeft gedetecteerd.

Is iTunes gratis?

Ja, iTunes is gratis te downloaden en te gebruiken. Er zijn enkele functies waarvoor een abonnement nodig is, zoals iTunes Match, maar het grootste deel van de software is gratis te gebruiken.

Door Zildjian Burman

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je 2 Ipads met elkaar? :: Hoe code iPad kraken?
Handige links