Huis > K > Kan Iphone 13 Niet Uitzetten?

Kan iPhone 13 niet uitzetten?

iPhone X, 11, 12 en 13 geforceerd uitzetten

Druk kort op de volume-omhoogknop. Druk kort op de volume-omlaagknop. Houd de zijknop ingedrukt. Laat los zodra het Apple-logo in beeld komt of zodra het scherm zwart wordt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Daarvan, hoe zet je de iphone 12 mini uit?

Een iPhone X, 11 of 12 uitzetten

  1. Druk aan de linkerkant van je iPhone op een van de twee volumeknoppen.
  2. Druk tegelijkertijd aan de rechterkant van je iPhone op de zijknop.
  3. Op het scherm van je telefoon verschijnen nu een paar keuzes.
  4. Schuif bij 'zet uit' de slider met het aan/uit-icoon van links naar rechts.
Je kunt ook vragen hoe zet ik mijn iphone 13 aan? De iPhone inschakelen

Houd de knop aan de zijkant of de sluimerknop (afhankelijk van welk model je hebt) ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt.

Dus, hoe zet je iphone 12 mini aan?

Om uw iPhone 12 mini in te schakelen, houdt u gewoon de zijknop ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt. Mensen vragen ook: wat moet je doen als je je iphone niet kan uitzetten? Als u uw iPhone niet kunt uitschakelen, kunt u het volgende proberen:
1. Forceer een herstart van uw iPhone. Houd hiervoor de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd minstens 10 seconden ingedrukt, totdat u het Apple-logo ziet.
2. Als dat niet werkt, probeer dan je iPhone op een computer aan te sluiten en iTunes te openen. Zodra iTunes je iPhone herkent, zou je een bericht moeten zien dat je iPhone in herstelmodus staat. Vanaf daar kunt u uw iPhone herstellen.
3. Als u uw iPhone nog steeds niet kunt uitschakelen of herstellen, moet u mogelijk contact opnemen met Apple Support.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat als je je iPhone niet kan uitzetten?

Geforceerd herstarten

Om je iPhone geforceerd te herstarten, houd de aan- uit knop en de homeknop tegelijkertijd ingedrukt. Houd alle knoppen ingedrukt, zelfs wanneer de schuifbalk om je telefoon uit te zetten op het scherm verschijnt.
Mensen vragen ook: wat moet je doen als je je telefoon niet uit kan zetten? telefoon

Als er een rood lampje brandt, is de batterij volledig leeg.

  1. Laad uw telefoon minimaal dertig minuten op.
  2. Houd de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt.
  3. Tik in het scherm op Opnieuw opstarten .

Hoe gebruik je iPhone 13?

De iPhones zonder thuisknop beschikken over een multifunctionele zijknop. Dit levert een iets andere bediening op, bijvoorbeeld: Siri: houd de zijknop ingedrukt. Screenshot maken: druk volume omhoog en de zijknop tegelijk in. Dit in overweging nemend, hoe iphone 13 ontgrendelen? Er bestaat niet zoiets als een iPhone 13, want het nieuwste iPhone-model is de iPhone 12. Om een iPhone 12 (of een ander iPhone-model) te ontgrendelen, moet u de wachtwoordcode gebruiken die is ingesteld toen de telefoon voor het eerst werd geactiveerd. Als u de wachtwoordcode niet weet, kunt u proberen biometrische verificatie te gebruiken (als de telefoon dit ondersteunt) of u kunt contact opnemen met de provider waarop de telefoon is vergrendeld en een carrier unlock aanvragen.

Hoe iPhone ontgrendelen zonder home knop?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Een manier is om naar de instellingen app te gaan en op het tabblad "algemeen" te klikken. Klik vervolgens op "toegankelijkheid". Scroll naar beneden naar de optie "assistive touch" en schakel deze in. Dit zal een virtuele thuisknop aan je scherm toevoegen. Een andere manier is om Siri te gebruiken. Zeg "Hey Siri, zet assistive touch aan". Zodra je dit hebt gedaan, kun je Siri gebruiken om alle functies van de thuisknop uit te voeren.

Door Loomis

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn iPhone 12 resetten? :: Kan je met de iPhone XS douchen?
Handige links