Huis > K > Kan Simkaart Niet Ontgrendelen Iphone?

Kan simkaart niet ontgrendelen iPhone?

Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen. Hou de sluimer en thuisknop enige momenten ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt, ontgrendel vervolgens het toegangsscherm. Let op dat je dit niet via de SIM-melding doet. Wacht tot je iDevice het pop-up venster toont om je SIM te ontgrendelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dit in overweging nemend, hoe moet je je simkaart ontgrendelen?

Let op: hoe dit precies werkt, kan per Android-telefoon verschillen.

  1. Open het instellingenmenu.
  2. Druk op 'Beveiliging en locatie'.
  3. Druk op 'Geavanceerd'.
  4. Druk op 'Simkaart vergrendeling'.
  5. Druk op 'Pincode simkaart wijzigen'.
  6. Voer nu de huidige pincode van je simkaart in.
  7. Je kunt nu de pincode aanpassen.
Mensen vragen ook: wat te doen bij sim vergrendeld iphone? Om te zorgen dat anderen uw simkaart niet kunnen gebruiken voor telefoongesprekken of mobiele data, kunt u een simpincode instellen. Als u dan uw apparaat opnieuw opstart of de simkaart verwijdert, wordt de simkaart automatisch vergrendeld en ziet u 'Sim vergrendeld' op de statusbalk.

Kan je gebeld worden als je simkaart vergrendeld is?

Als uw SIM-kaart geblokkeerd is, kunt u geen oproepen ontvangen. Hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd? De cijfercombinatie die wordt gebruikt om een geblokkeerde SIM-kaart te heractiveren staat bekend als de PUK-code. Deze code is meestal 8 cijfers lang en wordt gebruikt om een SIM-kaart te deblokkeren die geblokkeerd is door een onjuiste PIN-invoer.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe kan ik mijn telefoon ontgrendelen?

ontgrendelen

Een schermvergrendeling instellen of wijzigen

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.
  4. Tik op de vergrendelingsoptie die je wilt gebruiken.
Wat is de code van mijn simkaart? De pincode beveiligt de gegevens op je simkaart en smartphone. Als je een nieuwe simkaart hebt is de code meestal vier keer nul. Bij sommige providers is de code anders, deze vind je dan op het kaartje dat bij de simkaart wordt geleverd. Het is in beide gevallen verstandig om de code te wijzigen.

Dit in overweging nemend, wat is de pincode van mijn simkaart?

Wat is een pincode? Elke simkaart heeft ook een viercijferig Personal Identification Number: een pincode. Deze code voer je in als je je simkaart voor het eerst gebruikt of als je 'm voor het eerst in een nieuw toestel stopt. Meestal krijg je de code per post of e-mail van je provider. Hoeveel cijfers heeft een Simcode? Een Sim-code, ook wel ICCID genoemd, is een code van 20 cijfers die wordt gebruikt om een Sim-kaart te identificeren.

Hoe kan ik mijn simkaart activeren?

Om uw SIM-kaart te activeren moet u contact opnemen met uw serviceprovider. Elke serviceprovider heeft een andere procedure voor het activeren van simkaarten. Bij sommige moet u online activeren, bij andere moet u de klantenservice bellen. Zodra u het activeringsproces voor uw serviceprovider hebt gevonden, moet u de instructies volgen. Meestal moet u uw SIM-kaartnummer en andere persoonlijke gegevens invoeren.

Door Coucher

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je iPhone simkaart open? :: Hoe verwijder je documenten en gegevens iPhone?
Handige links